Bolest brucha uz tyzden

Príspevok v téme: Bolest brucha uz tyzden
clovek23

dobry den chcem sa opytat co moze sposobovat bolest brucha uz tyzden presne. Ani neviem co som pojedol, ale uz tyzden ma pobolieva brucho, nie v kuse ale tak obcas, ak nieco vypijem alebo zjem, idu mi odtial rozne zvuky, ak si ho pomasirujem tak este viac zvukov z neho vychadza. Nevracal som a mal som v stredu hnacku, potom okej a hnacku som mal aj v piatok. Odvtedy nic, len ma pobolieva brucho a skrka mi v nom. Teraz som si dal Buscopan a citim este aj palenie v krku....Co to moze byt ? Mam ist k lekarovi alebo to prejde do tyzdna ?

23ročnýčlovek

Neumrel som. Haha. No som na tom tak, ze uz tam nemam tie zvuky ale vzdy ak sa najem tak ma zacne trosku pichat v zakudku, nie mic a stale ale obcas proste....Ale myslim si, ze je to lepsie ako to bolo . . . Ani som sa na to posledne dni ani nesustredil lebo ma bolela zas hlava....;)

calai

ja mám podobné príznaky už asi 2 roky, ale to spôsobil stres mne.. to bublanie a kadejaké zvuky v bruchu, plynatosť, atď... a u lekára som nebola lebo naši sú neschopní z toho čo viem, rovno na hadicu pošlú, potom k psychologovi a vybaveno.. a predpišu espumisan a probiotika ktore si vieš kupiť aj bez nich.. a stejne nepomožu

nemam meno

Ahoj, mal by si nás informovať ako sa máš :). Aby sme vedeli či si už v poriadku... Chodíš do práce v týchto dňoch? Držím ti palce.