dobry den chcem sa opytat co moze sposobovat bolest brucha uz tyzden presne. Ani neviem co som pojedol, ale uz tyzden ma pobolieva brucho, nie v kuse ale tak obcas, ak nieco vypijem alebo zjem, idu mi odtial rozne zvuky, ak si ho pomasirujem tak este viac zvukov z neho vychadza. Nevracal som a mal som v stredu hnacku, potom okej a hnacku som mal aj v piatok. Odvtedy nic, len ma pobolieva brucho a skrka mi v nom. Teraz som si dal Buscopan a citim este aj palenie v krku....Co to moze byt ? Mam ist k lekarovi alebo to prejde do tyzdna ?
Bolest brucha uz tyzden
Chcem sa spýtať, dá sa s tým normálne fungovať a chodiť do práce? Neni to také hrozné???
Neumrel som. Haha. No som na tom tak, ze uz tam nemam tie zvuky ale vzdy ak sa najem tak ma zacne trosku pichat v zakudku, nie mic a stale ale obcas proste....Ale myslim si, ze je to lepsie ako to bolo . . . Ani som sa na to posledne dni ani nesustredil lebo ma bolela zas hlava....;)
Žeby umrel?
ja mám podobné príznaky už asi 2 roky, ale to spôsobil stres mne.. to bublanie a kadejaké zvuky v bruchu, plynatosť, atď... a u lekára som nebola lebo naši sú neschopní z toho čo viem, rovno na hadicu pošlú, potom k psychologovi a vybaveno.. a predpišu espumisan a probiotika ktore si vieš kupiť aj bez nich.. a stejne nepomožu
urcite behni k lekarovi!
Ahoj, ak ti to dodnes nepršlo, tak hybaj k lekárovi ;)
treba detox
na gastro treba
Ahoj, mal by si nás informovať ako sa máš :). Aby sme vedeli či si už v poriadku... Chodíš do práce v týchto dňoch? Držím ti palce.
Už si ok? :)