Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Bolest brucha uz tyzden

Príspevok v téme: Bolest brucha uz tyzden
clovek23

dobry den chcem sa opytat co moze sposobovat bolest brucha uz tyzden presne. Ani neviem co som pojedol, ale uz tyzden ma pobolieva brucho, nie v kuse ale tak obcas, ak nieco vypijem alebo zjem, idu mi odtial rozne zvuky, ak si ho pomasirujem tak este viac zvukov z neho vychadza. Nevracal som a mal som v stredu hnacku, potom okej a hnacku som mal aj v piatok. Odvtedy nic, len ma pobolieva brucho a skrka mi v nom. Teraz som si dal Buscopan a citim este aj palenie v krku....Co to moze byt ? Mam ist k lekarovi alebo to prejde do tyzdna ?

Miruš

Acidko bez príchute je najlepšie a vypi ho za jeden pohár ráno na lačno...a skús celý týždeň... Inak so sa rozosmiala že si v poluse :)

Miruš

1.stravuj sa dietne(ziadne chilli, žiadne štiplavé, max na jedno jedlo 2rožky, žiadne slaniny klobásy a mastnoty) a uvidíš ako ti bude dobre. Tak keď ai nebol na záchode už niekoľko dní, daj si slivky čerstvé alebo sušené, acidko, vodu z kyslej kapusty ake nie všetko dokopy. Vyber si niečo z toho čo som ti uviedla... A uvidíš čo zaberie a či sa ri uľaví