zdravím, Mám vzťah cez 4 roky a predsa som spoznala niekoho na ktorom mi veľmi záleží. On je dlšie rozvedený a ja mám vážnejší vzťah v ktorom síce problémy nie sú ale predsa ma to viac ťahá k tomuto novému. Tomuto novému sa nielen páčim ale hrozne som mu sadla, ako žiadna iná, z jeho výpovedí, viem že mu na mne dosť záleží a sme sa citovo veľmi zblížili, správa sa ku mne ako k princeznej, je to pekné. ALE čo s tým??? Svojho priateľa nechcem opustiť, je to celé hrozne komplikované... Mám nového ďalej spoznávať? ako povedal? ale pre mňa to je ťažké, lebo to musím robiť potajme, a priateľ vidí že som ako vymenená, sám mi to povedal... viem táto téma sa preberá hrozne často a je len na človeku ako sa sám rozhodne.
Keď sa do vzťahu primieša niekto tretí
_black_ ,,ANGEL-DEMON - jasnééé toto robia len chlapy... ha haaaa"
Myslela som, ze toto robia len chlapi, zeby to robili aj chlapy??! :o
Nakukla som sem opat od nedele. Viete. Je mi to uz trosku smiesne. Ja som clovek co uznava a preferuje vernost. Ale stava sa vselico. Pozrite sa aky je pomer sobasov a rozvodov. Kolko partnerov - zobratych, cize kde je manzelstvo a su aj deti, maju muzi milenky ci zeny milencov, ci navzajom maju obaja inych partnerov. Autorka temy nie je ani vydata, myslim ze este ani zasnubena. Cize je slobodna. Bez zavazkov, by sa dalo povedat. Ano, ma priatela 4r. Ten jej novy je rozvedeny. Ma upratane vo vztahoch. Zaujima sa o nu aj ked je sice "zadana" no zaroven je este stale volna.
Daktori to uz prehanate s moralizovanim. Ked tu pisu ludia co maju manzelstva a podvadzaju svojich zakonnych tak sa im tolko nedostava ako tejto tu. Vsak je v podstate "volna" a kym nie je viazana zavazkami, tak nech si vybera zvazuje prebera. Zas treba si uvedomit, ze ludia maju radi istoty. Takze ju chapem, ze nepali mosty a bezhlavo sa hned nevrha do neznama, do noveho vztahu. Preto ho spoznava, lebo zvazuje zrejme pre a proti. Viem, ohanate sa, ze to nie je fer. No nie je ani prva/prvy ani posledna/y co takto robi zvazuje kalkuluje. Asi chce ist na istotu. Tiez nie je sranda zahodit odhodit niekolkorocny vztah. A nie som ani za vztahy a prax to dokazuje, kde sa dvaja spolu vlacia cele veky roky aa nic. A potom sa aj tak rozidu a natrafia na novych partnerov kde pomaly do roka stihnu zasnuby svadbu dieta pocat spolocne byvanie domov. Takze niekde cele roky nic a inde ide vsetko hned a naraz) Ked milujes nie je co riesit))
Filip TT - čítaj celé, niekde som písala že som to myslela obrazne to že sa chová ako ku princezne..hovorí mi len čo cíti so mňa aká som, ničím nepreháňa... snaží sa aby mi neublížil ničím čo povie...preto som to tak napísala...je životom skúšaný a chýba mu láska to viem... bože zapáčila sa mu zadaná... to je strašné niečo... VY MORALISTI, chcela by som vedieť či ste aj VY VO VŠETKOM VZORNÍ a MORÁLNI
Ernesto - v živote sa stáva že sa človek zaľúbi do niekoho iného! to si ešte nepočul že.... a dotyčný mi nechce kaziť vzťah ok??? ale sa zahladel do nesprávnej AJ TO SA STÁVA
dobre, už mi stači...
Ked budes raz nestastma plakat do vankusa pre...cokolvek...opusti ta partner,ochories,stratis peniaze...Hlavne sa neopytaj...Preco prave ja?
Spomen si na zdravie.sk a precitaj si tvoje naivne reakcie.Potom prides nato...Prave pre toto.Raz sa ti to vrati.
milostne trojuholniky nestoja za nic len nicia zivoty
Co dvoch spoji, treti rozdeli
Si strasne naivna - ze chova sa ku mne ako k princeznej a sadla som mu ako ziadna ina. To su len sladke reci a prazdne gesta.
Ako bude s tym muzom po 4 rokoch? Si si ista, ze budes moct napisat, ze "nas vztah je bez problemov" ako si to napisala o svojom terajsom 4 rocnom vztahu?
Ten chlap bol zenaty, to znamena, ze uz raz nasiel zenu o ktorej si myslel, ze je ta prava a ze mu sedi najviac.... a teraz nema problem rozbit iny fungujuci bezproblemovy vztah.
Ruky prec od neho....