Keď sa do vzťahu primieša niekto tretí

Príspevok v téme: Keď sa do vzťahu primieša niekto tretí
_black_

zdravím, Mám vzťah cez 4 roky a predsa som spoznala niekoho na ktorom mi veľmi záleží. On je dlšie rozvedený a ja mám vážnejší vzťah v ktorom síce problémy nie sú ale predsa ma to viac ťahá k tomuto novému. Tomuto novému sa nielen páčim ale hrozne som mu sadla, ako žiadna iná, z jeho výpovedí, viem že mu na mne dosť záleží a sme sa citovo veľmi zblížili, správa sa ku mne ako k princeznej, je to pekné. ALE čo s tým??? Svojho priateľa nechcem opustiť, je to celé hrozne komplikované... Mám nového ďalej spoznávať? ako povedal? ale pre mňa to je ťažké, lebo to musím robiť potajme, a priateľ vidí že som ako vymenená, sám mi to povedal... viem táto téma sa preberá hrozne často a je len na človeku ako sa sám rozhodne.

ANGEL-DEMON

a aká bola prekvapená.. :-D ani sama nečakala.... ked to nahlas vyslovila že ju svrbí pri jednom a pri druhom jej srdce bije a kolena sa trasu... no tak reku už vieš s ktorým to ako myslíš....

ANGEL-DEMON

a čo z toho ? že sa to viní? tak to treba riešiť a treba sa rozhodnúť pre jedného,... ku ktorému ťa to ťahá viac? to musíš cítit...
ako ked sa ma moja kamoška opýtala ako ma vedieť či to s chlapom myslí vážne? alebo chce len sex,..lebo nevie....."jej je s ním dobre" aj s jedným aj s druhým..... ked riešila 2 chlapov... tak som jej vtipne odpovedala.. ale pravdivo.. :-D záleží od toho ako to cítiš.. či ťa pri ňom svrbí pííp alebo pri ňom cítiš motýle v bruchu, roztrasené kolená, búši ti srdce.. tak to rozlíšiš..

simyslim

To nie je o tom vybrať si z dvoch nápadníkov, ktorý je lepší. Ty si zadaná a mala by si zhodnotiť svoj vzťah bez ohľadu na vonkajšie vplyvy, nie spoznávať nového a ak je lepší, tak zobrať lepší kus. Potom tam už asi dávno vyprchala láska, ak by to šlo takto ľahko.

_black_

simyslim - ako sa mám hneď rozhodnúť? predsa potrebujem čas spoznať toho druhého nech viem či to má vobec cenu....

_black_

ANGEL-DEMON - preklep, toto robia len chlapy bez výčitiek ale /zabudla som dopísať/ žena sa za to viní ani nevieš ako

simyslim

Poznám vzťah, kde chlap podviedol jednu babu s druhou po 6 rokoch, rozišli sa, s tou druhou začal chodiť a teraz sa idú brať. Čiže nemusí to dopadnúť zle, ALE chcú ti tu povedať, že to nie je správne. Vyber jedného, neťahaj dvoch za nos.

_black_

ratatata - zato že sa cíti pri mne fajn, zasa nerobi všetko pre to aby ma získal, lebo som zadaná ok??? a nerobí sladké reči...keď ti povie človek že si úžasný? to je strašné niečo??? a slušný je ku mne - to som tým myslela že sa chová ku mne ako k princeznej.... vobec do toho nevidíte...prečo hneď takéto závery...sám hovorí že sa potrebujeme spoznať, vidím že má vážneší záujem ako si tu všetci myslíte... a podľa teba stratí záujem keby nechám terajšieho??? takto to funguje???

ANGEL-DEMON

zjavne váš vzťah nie je OK, a možno ste spolu len zo zvyku... ja neuznávam ani nechápem aj ženy čo poznám... maju frajerov a hladia po iných chlapoch... a verejne netaja sa tým napriklad v práci dotyčná, že sa jej páči nejaký kolega a celu pracovnu dobu po nom kuká a sleduje kde sa nachádza... pritom doma ma priatela.. to akože čo má byť?! pokial mám niekoho, koho ľúbim,... tak ma cudzí chlapi absolutne nezaujimaju, môžu kolo mna aj holí chodiť, nezáujem...
ked mam doma svojho milého, dokonaleho, toho praveho...
no pokial toto zeny robia a este ked aj reálne riešia nejakých poza chrbát ich priatela, tak nech sa s ním rozídu a nech su same, čiže nepodvádzaju,.. a vtedy nech sa kurvia kolko chcu...

ANGEL-DEMON

a čo chceš podvádzať?!!! bud odíd ak nie si spokojná vo vztahu, nech ma aj tvoj priatel na vyber,.. ab y si mohol lepsiu najst.. alebo ostan vo v ztahu a zabudni na tohto "noveho" nič medzi tým... vyber si bud alebo...