zdravím, Mám vzťah cez 4 roky a predsa som spoznala niekoho na ktorom mi veľmi záleží. On je dlšie rozvedený a ja mám vážnejší vzťah v ktorom síce problémy nie sú ale predsa ma to viac ťahá k tomuto novému. Tomuto novému sa nielen páčim ale hrozne som mu sadla, ako žiadna iná, z jeho výpovedí, viem že mu na mne dosť záleží a sme sa citovo veľmi zblížili, správa sa ku mne ako k princeznej, je to pekné. ALE čo s tým??? Svojho priateľa nechcem opustiť, je to celé hrozne komplikované... Mám nového ďalej spoznávať? ako povedal? ale pre mňa to je ťažké, lebo to musím robiť potajme, a priateľ vidí že som ako vymenená, sám mi to povedal... viem táto téma sa preberá hrozne často a je len na človeku ako sa sám rozhodne.
Keď sa do vzťahu primieša niekto tretí
Tak by som to aj ja povedala ze to skor ty si sa primiesala
Filip zase nesklamal
Uprimne?Neviem kolko mas rokov Filip,ale vzdy som tuzila mat otca ako si ty.Aj ked nie vždy sa s tebou stotoznim ale to je velmi malo.Ak mas deti,musia byt hrde na teba.
on sa neprimiesal to ty si ho primiesala
Preklad:
Niektorí ľudia sú dobrí v zamilovanosti.
Iní ľudia sú zas dobrí v láske.
Myslím, že sú to dve veľmi rozdielne veci.
Byť zamilovaný je tá romantická časť
- stále sex, obedňajší spánok, smiech, zábava,
dlhé rozhovory bez prestávky, ohromujúca úzkosť z lúčenia... proste tie najlepšie strany z oboch ľudí, viete?
Ale láska začína, keď radosť zo zamilovanosti začne vyprchať: stres z toho, že ste sa usadili, sex nie tak často, motýle z brucha zmiznú, slzy, smútok, hádky....
tie najhoršie strany z oboch ľudí.
Ale ak stále chceš tú osobu po svojom boku,
napriek všetkým týmto veciam,
vtedy vieš, že si dobrý v láske."
-Matty Healy,
BolaSomVPodobnejSituácii - ak mi to preložíš...
pokial vztah funguje tak treti by sa do toho nezamotal
Black
Chapem ze nedas dopustit a zle sa to cita.Ja ti prajem aby ti to vyslo.Budes jedna z mala.Aj ja zijem s muzom ktory je rozvedeny s detmi.Toez bola zena ... divna.Tiez sladke recicky na zaciatku.Mna ale nenadchli.Ja so pozerala ine priority.Sme spolu dodnes.Bud pri zemi a pories si vztah.O tom ti tu piseme.My sme vztah nemali.
Tak čau. A priateľovi povedz, že si už na odchode....
Veľa šťastia prajem.
Messje - aky DOKONALÝ??? kto to povedal, Vám tu uź vážne šibe... už tu nepokračujem, čaute a vymýšlajte ďalej príbehy