Keď sa do vzťahu primieša niekto tretí

Príspevok v téme: Keď sa do vzťahu primieša niekto tretí
_black_

zdravím, Mám vzťah cez 4 roky a predsa som spoznala niekoho na ktorom mi veľmi záleží. On je dlšie rozvedený a ja mám vážnejší vzťah v ktorom síce problémy nie sú ale predsa ma to viac ťahá k tomuto novému. Tomuto novému sa nielen páčim ale hrozne som mu sadla, ako žiadna iná, z jeho výpovedí, viem že mu na mne dosť záleží a sme sa citovo veľmi zblížili, správa sa ku mne ako k princeznej, je to pekné. ALE čo s tým??? Svojho priateľa nechcem opustiť, je to celé hrozne komplikované... Mám nového ďalej spoznávať? ako povedal? ale pre mňa to je ťažké, lebo to musím robiť potajme, a priateľ vidí že som ako vymenená, sám mi to povedal... viem táto téma sa preberá hrozne často a je len na človeku ako sa sám rozhodne.

Messje

Filip zase nesklamal
Uprimne?Neviem kolko mas rokov Filip,ale vzdy som tuzila mat otca ako si ty.Aj ked nie vždy sa s tebou stotoznim ale to je velmi malo.Ak mas deti,musia byt hrde na teba.

Filip TT

Preklad:
Niektorí ľudia sú dobrí v zamilovanosti.
Iní ľudia sú zas dobrí v láske.
Myslím, že sú to dve veľmi rozdielne veci.
Byť zamilovaný je tá romantická časť
- stále sex, obedňajší spánok, smiech, zábava,
dlhé rozhovory bez prestávky, ohromujúca úzkosť z lúčenia... proste tie najlepšie strany z oboch ľudí, viete?
Ale láska začína, keď radosť zo zamilovanosti začne vyprchať: stres z toho, že ste sa usadili, sex nie tak často, motýle z brucha zmiznú, slzy, smútok, hádky....
tie najhoršie strany z oboch ľudí.
Ale ak stále chceš tú osobu po svojom boku,
napriek všetkým týmto veciam,
vtedy vieš, že si dobrý v láske."
-Matty Healy,

Messje

Black
Chapem ze nedas dopustit a zle sa to cita.Ja ti prajem aby ti to vyslo.Budes jedna z mala.Aj ja zijem s muzom ktory je rozvedeny s detmi.Toez bola zena ... divna.Tiez sladke recicky na zaciatku.Mna ale nenadchli.Ja so pozerala ine priority.Sme spolu dodnes.Bud pri zemi a pories si vztah.O tom ti tu piseme.My sme vztah nemali.

_black_

Messje - aky DOKONALÝ??? kto to povedal, Vám tu uź vážne šibe... už tu nepokračujem, čaute a vymýšlajte ďalej príbehy