Keď sa do vzťahu primieša niekto tretí

Príspevok v téme: Keď sa do vzťahu primieša niekto tretí
_black_

zdravím, Mám vzťah cez 4 roky a predsa som spoznala niekoho na ktorom mi veľmi záleží. On je dlšie rozvedený a ja mám vážnejší vzťah v ktorom síce problémy nie sú ale predsa ma to viac ťahá k tomuto novému. Tomuto novému sa nielen páčim ale hrozne som mu sadla, ako žiadna iná, z jeho výpovedí, viem že mu na mne dosť záleží a sme sa citovo veľmi zblížili, správa sa ku mne ako k princeznej, je to pekné. ALE čo s tým??? Svojho priateľa nechcem opustiť, je to celé hrozne komplikované... Mám nového ďalej spoznávať? ako povedal? ale pre mňa to je ťažké, lebo to musím robiť potajme, a priateľ vidí že som ako vymenená, sám mi to povedal... viem táto téma sa preberá hrozne často a je len na človeku ako sa sám rozhodne.

Rúžena

Ďakujem Vám všetkým za vaše rady,veľmi si ich vážim a až teraz som pochopila,že som naozaj nezila iba prežívala...Môj manžel je naozaj chorý clovek v tomto smere určite a budem to riešiť a nech to dopadne s mojou novou ,,láskou,, akokoľvek teraz viem ,že musím začať od základu,musím prestavať čo som si myslela počas22 rokov manzelstva ,že je ok a že to tak má byť. Nazdravie všetkým,ktorí si otvorili flasticku vínka a prajem pekný večer

Messje

Kycera
Nejake francuzske to je cervene.Ja sa v tom nevyznam ake kupujem.Sama som si kupila,sama otvorila a sama popijam.Ani tomu neverim.Ved to len alkaci robia. Hehehe

Kýčera

Messje : A votre santé! Proost! Zum Wohl! Prosit! Napíš, čo si otvorila! Ja taliansky Merlot, mám návštevu.

Messje

Ved ja som to aj spenula ten pripad...rozvoedli sa ...ona stastne vydata s vtedy priatelom a dnesanzel.Ex manzel si nikdy chybu nepriznal.Dodnes tvrdi ze zeny maju posluchat.Ja to tej babe tak prajem aby to dobre dopadlo.Akokolvek,len nech je stastna.Takychto tem tu uz bolo vela,ale jedinu Ruzenu nikto neodsudil.Citit z nej dobreho cloveka.
Ruzena,snad na nas nezabudnes to sem tam aktualizovat ako sa to u teba vyvija.

Ja uz pijem vinecko ako som si slubila. :-)
Prajem vam krasny vikend

Filip TT

Ziarlivi muzi mali obvykle v detstve problem vo vztahoch s rodicmi. Keby si uznal, ze jeho ziarlivost nie je v norme, mohol by mozno najst ten koren, kde to u neho vzniklo.

blueberryNN

Jej manzel nie, tieto typy muzov to maju v hlave pomylene natolko, ze sa nikdy nezmenia. Povedala mi to aj jedna uznavana psychologicka s vlastnou klinikou. A bez najmensieho zavahania predpovedala koniec vztahu niekolko rokov vopred. Bodaj by toto cele tiez malo stastny koniec.

blueberryNN

Ked to tak citam, Messje, tak mi to na druhu stranu pripada ako celkom dobra cesta k tomu, aby si Ruzenka uvedomila absurdnost jej situacie.