Keď sa do vzťahu primieša niekto tretí

Príspevok v téme: Keď sa do vzťahu primieša niekto tretí
_black_

zdravím, Mám vzťah cez 4 roky a predsa som spoznala niekoho na ktorom mi veľmi záleží. On je dlšie rozvedený a ja mám vážnejší vzťah v ktorom síce problémy nie sú ale predsa ma to viac ťahá k tomuto novému. Tomuto novému sa nielen páčim ale hrozne som mu sadla, ako žiadna iná, z jeho výpovedí, viem že mu na mne dosť záleží a sme sa citovo veľmi zblížili, správa sa ku mne ako k princeznej, je to pekné. ALE čo s tým??? Svojho priateľa nechcem opustiť, je to celé hrozne komplikované... Mám nového ďalej spoznávať? ako povedal? ale pre mňa to je ťažké, lebo to musím robiť potajme, a priateľ vidí že som ako vymenená, sám mi to povedal... viem táto téma sa preberá hrozne často a je len na človeku ako sa sám rozhodne.

_black_

Messje - už by si mohla prestať zo sladkými rečičkami, čo skor ja mu hovorím viac veci ako on mne...kde sme.... však vy tu hovoríte skoro všetci o ňom ako keby ste ho najlepšie poznali, hej a viem aká príčina, bola lenivá a podvádzala ho

Filip TT

_black_ , Slobodná ti písala, že žena by sa mala zamilovať do muža pre jeho ČINY, nie pre jeho city.

Ty asi naozaj čítaš a vnímaš to čo chceš čítať a vnímať. Už máš asi zmenené vnímanie a nejaké argumenty už asi nebudeš brať do úvahy. Si už asi na ceste k nemu. Ja by som ti aj poprial na tej ceste veľa šťastia ako to tu radí radcom anjelik, ale ja tomu neverím. Podľa mňa sa rútiš do svojho nešťastia.

Messje

Black
Vies aspon dovod jeho rozvodu?Ak je a bol taky dokonaly,preco sa mu manzelstvo rozpadlo?Zrejme tie sladke recicky nestacili po case ani jeho exmanzelke.

_black_

Slobodná - a áno aj pre jeho city lebo už teraz sú tam nejaké ;) ja som to už mozno aj dva krát tu písala nechcem sa opakovať ;)

Slobodna

Stale si myslim, ze na to ides zle a z opacnej strany.

Do muza by si sa mala zamilovat pre jeho ciny a tym by sa pre teba mal stat pritazlivym. Vies, sladke recicky dokaze kazdy.

_black_

Messje - nie, ja to beriem všetko, odpovede tu, len vieš každý tu nemusí mať pravdu a nemusím ju mať ani ja...rozhodujem sa podľa toho ako to cítim, veľa viem vycítiť aj z človeka.

Slobodna - vášeň a príťažlivosť je podľa mňa na začiatku každého vzťahu, však neskor príde to že ho skutočne milujeś pre jeho činy ok...ale ja chcem oboje a na dlhšie než na pár rokov, žena sa chce stále cítiť žiadanou, a stále chce dotyky, hladkanie, vždy nejakú nežnosť, toto jej chýba a možno aj viac vecí, čo muži ako hovoríš neskor prestanú robiť, nemyslím až tak do budúcna čo by bolo s novým...nikto nevie...už toľko nepozerám dobudúcna, predsa prítomnost ti robí budúcnosť a ja sa už nechcem viac obmedzovať, chcem mať to po čom túźim a chcem, a nie že od partnera budem vyžadovať to čo on už robí pomenej...hovoriť mu stále nech robí to hento...

Messje

A este nieco
Keby som ja kedysi pocuvala mamine rady...bola by som niekde uplne inde.Vtedy som si myslela vzdy ze ma nechape a nenavidi ma.Tak ako ty vnimas nás.
Vzdy mala pravdu.A trva to dodnes.Len rozdiel je ten,ze dnes ju uz pocuvam a sama za nou idem si po radu.

Messje

Slobodna
Lepsie si to vysvetlila ako ja ale presne tak to vidim ja

Black
ten prispevok od slobodnej si precitaj aspon 2x.Ale...pochopis az ked si tym prejdes.Bodaj by nie.Teraz tomu nerozumies lebo si sa nepopalila.Ja v tom rozvedenom stale vidim klam a v tebe len zamilovanu naivnu dievcinu.

Slobodna

To je tak, ked sa vztah zaklada na vasni a pritazlivosti, ktora zo vztahu samozrejme po case vyprcha a neostane nic, lebo nic ine tam ani nebolo. Tebe nejde o vztah, tebe ide o zamilovanost, ked je chlap z teba predposraty a lezi ti pri nohach. Jasne, kazda zena chce, aby sa k nej muz spraval, ako k princeznej, lenze vacsina chlapov to robi ucelovo a po case s tym prestanu, no a preto vacsine chlapom zeny odlakaju ti, ktori im to ponuknu. Lebo zeny sa zamilovavaju nie do muzov, ale do ich spravania voci nim. Logicky preco by mala zena milovat niekoho, kto na nu kasle, alebo sa k nej sprava zle? Su aj take, ale to uz je na psychiatra. Rozhodni sa akokolvek, hlavne sa rozhodni, ale uvedom si riziko, ze aj s hentym druhym to casom upadne do stereotypu a potom si vyberies tretieho? A tiez sa rozhoduj s vedomim, ze existuju muzi, ktorych pritahuju zadane zeny a ide im len o to, ich ziskat. Rozumej lovci. Takze niekedy je ta nudna istota s partnerom rozhodne lepsia, ako kratkodobe vzrusenie a potom hlava v smutku.

_black_

Messje nový vie že mám priateľa aj všekto okolo toho aj o výčitkach...veľa vecí sme si povedali, veľa doverností.... hej mám výčitky pri priateľovi riadne...preto to dlho nevydržím - úzkosť a vyriešim to čo najskor. Vadí mu že som zadaná - samozrejme že vadí, sám sa obviňuje prečo práve zadaná ho priťahuje...a nechce mi do toho nić hovoriť...ja sa musím sama rozhodnúť