zdravím, Mám vzťah cez 4 roky a predsa som spoznala niekoho na ktorom mi veľmi záleží. On je dlšie rozvedený a ja mám vážnejší vzťah v ktorom síce problémy nie sú ale predsa ma to viac ťahá k tomuto novému. Tomuto novému sa nielen páčim ale hrozne som mu sadla, ako žiadna iná, z jeho výpovedí, viem že mu na mne dosť záleží a sme sa citovo veľmi zblížili, správa sa ku mne ako k princeznej, je to pekné. ALE čo s tým??? Svojho priateľa nechcem opustiť, je to celé hrozne komplikované... Mám nového ďalej spoznávať? ako povedal? ale pre mňa to je ťažké, lebo to musím robiť potajme, a priateľ vidí že som ako vymenená, sám mi to povedal... viem táto téma sa preberá hrozne často a je len na človeku ako sa sám rozhodne.
Keď sa do vzťahu primieša niekto tretí
black, čiže si s nim zo zvyku, pohodlnost.... a na istotu sa spoliehať nedá, to nie je nikdy..... ja som si 10 rokov myslela že mám istotu... ale ako sa hovorí "..aj pád na papuľu je krok vpred"
simyslim - máš pravdu
ANGEL-DEMON pri priateľovi viem že sa nemusím ničoho báť - podvodu, je tam istota, že ma miluje..len je to až príliš pokojné na mňa
Rozhodnutie je len na tebe. Ja sa snažím povedať, že nepodvádzaj, nezaslúži si to tvoj priateľ súčasný. Je nevhodné rozvíjať si druhý vzťah počas prvého vzťahu.
simyslim - ono to má kvalitu momentálny vzťah a aj zázemie všetko, len mne chýbaju maličkosti a necítim už také vzrušenie a všetkooo, a ja viem že na začiatku v každom vzťahu to také býva!!! prosím Vás, každý druhý mi to píšete, ja to viem, všetkému rozumiem, ide o to len že sa musím rozhodnúť, alebo dám šancu spoznať viac nového
Teda choď do toho s tým druhým a priateľa nechaj.
Tak nečakaj a choď do toho.
a pri tom prvom? pri priatelovi ? citiš čo?
ANGEL-DEMON ja viem ale čo cítim a jej to bolo treba vysvetliť
ANGEL-DEMON aj motýle aj to druhé, chápeš? že všetko tam je pri tom novom? HLAVNE CITY