zdravím, Mám vzťah cez 4 roky a predsa som spoznala niekoho na ktorom mi veľmi záleží. On je dlšie rozvedený a ja mám vážnejší vzťah v ktorom síce problémy nie sú ale predsa ma to viac ťahá k tomuto novému. Tomuto novému sa nielen páčim ale hrozne som mu sadla, ako žiadna iná, z jeho výpovedí, viem že mu na mne dosť záleží a sme sa citovo veľmi zblížili, správa sa ku mne ako k princeznej, je to pekné. ALE čo s tým??? Svojho priateľa nechcem opustiť, je to celé hrozne komplikované... Mám nového ďalej spoznávať? ako povedal? ale pre mňa to je ťažké, lebo to musím robiť potajme, a priateľ vidí že som ako vymenená, sám mi to povedal... viem táto téma sa preberá hrozne často a je len na človeku ako sa sám rozhodne.
Keď sa do vzťahu primieša niekto tretí
ja si nemyslim, ze ho lubis. keby tam bola laska, nezaplietla by si sa s tym druhym. to je ale len moj osobny nazor, mozno to ma naozaj niekto nastavene nejako inak, ale ja osobne si myslim, ze ked clovek lubi, na druheho ani nepozrie.
Blueberry myslíš?
Dúfam,že to tak nieje ľúbim ho a nikdy som iný ,,vzťah,, nemala okrem manželstva.. čo ak je to pravda? Čo bude so mnou ?Rozbijem sa na kúsky asi ..
Podla mna tento muz prisiel do tvojho zivota iba preto, aby si uvidela, ze stracas svoj vlastny zivot tym, ze si sa este nerozhodla odist z choreho vztahu. Ma ti to otvorit oci.
ked muzovi zdravotne problemy nebrania v tom, aby nahanal baby, tak by nemali branit ani v tom, aby si sla za stastim. myslim, ze aj sama budes stastnejsia ako s muzom, pri ktorom nemozes byt sama sebou a nemozes sa ani stykat s kamaratkami. cize aj keby vztah s "milencom" nemal vyjst, ja si myslim, ze by si z toho manzelstva odist mala, lebo v nom stastna nie si.
Messje
Bože...presne si trafila...ĎAKUJEM
Ruzena zlato,neklam si ze manzelstvo bolo dobre.Ano,pokial si posluchala.Ale zakazovat niekomu stretavat sa s priatelkami...On to robil za teba.Bola si ajo vo vazeni a naucila si sa s tym zit.Uverila si,ze ak budes sediet doma,bude pokoj.Naco mu robit nervy...On ziarlil ale sam to robil.
Daj tomuto vztahu este chvilku lebo 2 mesiace nie je tak vela.Aj ked v tvojom veku (predpokladam,ze mas cez 40) uz rozmyslate inak akoat 20.Uz si vies rozlozit priority a vidis hodnoty.
Vies co...ja ti napisem...uzivaj si to.Asi si to taketo nikdy nemala.A cas ti sam ukaze cestu.A ver,ze vzdy je cesta.Ludia sa rozchadzaju s majetkami,hypotekami spolocnymy (ako som mala ja),trpoa lebo si povedia...ako to zvladnem,co okolie, rodicia,deti,...vsetko sa da.Ked raz vkrocis na tu cesticku,sama ti bude otvarat dvierka.Len musis presne vediet co chces.Inak tie dvierka ostanu zatvorene.
Neviem11111
Prečo zostávam s mužom? Veď presne o to ide ..nie zo zvyku ani z ľútosti či pohodlnosti ani sa neobávam čo by povedali ľudia ,poznajú ma vedia aká som a čo je zarážajúce asi najlepšie by ma pochopila svokra pretože to má doma dlhšie ako ja ,asi preto,že máme spoločné dlhy spoločný dom a on má zdravotné problémy a nechcem ho v tom nechať samého a takto si natieram na hlavu tu špinu sama ...iba sama sa musim rozhodnúť...najhoršie je ,že moja nová,,láska,, to necháva na mne mám sa sama rozhodnúť a ja mu to nezalievam veď akoby mohol on o tom rozhodnúť?.. neskôr by som mu to mohla vyčítať aj keď by som to sice neurobila ,ale má pravdu...keď som s ním chce sa mi spievať a správam sa ako malá ..
Messje,
áno celkom to ušlo mala som celkom dobre manželstvo nesťažujem si ,aj keď cele tie roky som nemohla byť sama sebou ,nemohla som ani s kamarátkami von ani nikam bol a stale je ziarlivy...A podotýkam,že nikdy nemal príčinu s terajším priateľom sa poznám asi dva mesiace a náš ,,vzťah,, sme začali rozvíjať asi pred tromi týždňami .Takéto zlé to mám doma asi rok ... posledné Viacoce boli pre nás nočnou morou..tesne pred Vianocami som mu našla v mobile sms a nikdy v živote som mu mobil do ruky nevzala a nekontrolovala... Vtedy sa vo mne niečo zlomilo a najhoršie bolo ,že pri tom boli aj deti a vedia o tom
Ruzena, deti mas uz dospele a aj keby neboli, vzdy je aj pre deti lepsie, ked vidia rodicov stastnych, aj keby nemali byt spolu. Mam z teba pocit, ze za to kratke obdobie s "milencom" si stastnejsia nez za cele roky dokopy s muzom, ktory si ta asi velmi nevazil (vzhladom na tie nevery). Preco ostavas s muzom?
Mas pravdu Kycera