zdravím, Mám vzťah cez 4 roky a predsa som spoznala niekoho na ktorom mi veľmi záleží. On je dlšie rozvedený a ja mám vážnejší vzťah v ktorom síce problémy nie sú ale predsa ma to viac ťahá k tomuto novému. Tomuto novému sa nielen páčim ale hrozne som mu sadla, ako žiadna iná, z jeho výpovedí, viem že mu na mne dosť záleží a sme sa citovo veľmi zblížili, správa sa ku mne ako k princeznej, je to pekné. ALE čo s tým??? Svojho priateľa nechcem opustiť, je to celé hrozne komplikované... Mám nového ďalej spoznávať? ako povedal? ale pre mňa to je ťažké, lebo to musím robiť potajme, a priateľ vidí že som ako vymenená, sám mi to povedal... viem táto téma sa preberá hrozne často a je len na človeku ako sa sám rozhodne.
Keď sa do vzťahu primieša niekto tretí
Messje, prečo? Lebo každý človek, prípad, situácia, okolnosti sú iné!
Preto neexistujú univerzálne návody. Všetko treba posudzovať individuálne... Tie dva prípady majú spoločné len to, že sa jedná o ženy a toho "tretieho". Nič viac, nič menej!!!
Ruzena
Kolko to uz takto trva?
Vies,ja stale tvrdim,ze si treba dat vztahy do poriadku a az potom ist do noveho vztahu,,ale nerozumiem sebe,preco to tebe nepisem.Preco ti nenapisem aby si sa manzelovi priznala a zacala teda odznovu?Mozno je to naozaj tam hore tak zariadene aby si sa zacala mat dobre.Z teba mam.pocit,ze si bola vzdy dobrouatkou a manzelkou,ktora sa snazila rodinu za akychkolvek podmienok udrzat,aj ked na ukor tvojho šťastia Zrazu 2 deti vyrastli a ty si mozno dostala druhu sancu.Fakt neviem.Manzel okrem nevery bol dobry?Aj ked ta nevera a viac krat musi poznacit velmi,hlavne pri troch detoch hrat spokojnu maminu,aj ked srdce plakalo.Aky mas teraz vztah s manzelom?
Ppznam pripad,podobny tvojmu.2 deti vyrastli,dospeli a mama poziadala o rozvod.Kvoli novej znamosti.Strasne zalubeni boli do seba.Manzel kym boli deti male nahanal pipky a zrazu ostal sam.Dodnes je sam a nikdy si nepriznal ze robil chybu..Oni sa zobrali a su spolu dodnes.Deti to pochopili.Maju dodnes krasny vztah.
Messje,ďakujem Ti za názor...snažím sa doma neprezradit ,dve deti mám už dospelé ,ale aj tak je to ťažké. Ja a moja nová ,,láska,, si uvedomujeme,s čím všetkým sa zahravame a že náš vzťah môže trvať iba chvíľu ..mesiace..roky ...ci navždy? Nikdy nikto to nevie na ako dlho sú vzťahy či naša životná púť .... Messje,ale keď myslim na neho usmievam sa a robí ma šťastnou a volavame si dlhé hodiny sa rozprávame o všetkom ... vie o mne viac ako manžel za cele dlhé roky čo som s ním ...nechápem sama seba ako sa žena ako ja mohla takto zblázniť
Ruzena
no,,,nezavidim ti ...mas to tazke.Hlavne sa neprenahli.Su tam deti,aj ked v nefungujucom vztahu to nie je omluva.Deti su len vyhovorka ako neodist z nefunkcneho vztahu.Ale treba zvazit...ako bolo dole pisane pre black...Moze to byt chvilka,kym ty si mozes pre nu vela pokazit.Ale aj nie...Clovek nikdy nevie.
Ja by som ti aj tak priala sa jedneho rana zobudit a povedat si...jeeej aky pekny sen to bol,ale...byt stastna,ze len sen,lebo tie stresy a strach sa nedaju postavit na vahu s tou zamilovanostou.
Filip,odpisala som
Messje, odpovedal som ti v "našej" téme.
Messje
Práve toho sa bojím,že to odíde veľmi rychlo a pritom citim ,že je pre mňa všetkým čo mi chýbalo doteraz .Presne ako písala black citim sa byť milovaná a citim sa pri ňom ako princezná, ale mám rozum a nemôžem od neho žiadať, aby sa vláčil s vydatou.On je rozvedený, čiže slobodný .
Ruzena
Ak ti bol manzel neverny a dokonca viac ako raz...Volam to karma.Aj ked si to nechcela,necakala,neverila,zrazu to prislo.A ver,ze keby sa to manzel dozvedel,bol by ako pes
Prisiel by na to co si prezivala ty.Aj ked u neho islo mozno len o sex ...u teba to vzblklo naozaj.No...mas to tazke dievca.Ale ver tomu,ze ako vzplanulo,tak uhasne.
Dobrý večer,
chcem popriať black veľa šťastia v rozhodnutí lebo ho bude potrebovať.Prežívam niečo podobné a preto nechcem zakladať novú tému lebo by to bolo asi to isté alebo prinajmenšom veľmi podobné ,hoci za iných okolností primiešala som si do vzťahu niekoho tretieho.Je to o to zložitejšie,že som dlho vydatá a máme spolu tri deti .Manžel mi bol pár krát za život neverný a nikdy som mu to nechcela oplatit rovnakou mincou. Až teraz som si našla ...neviem ako ho nazvať ani...vysnívaného princa...priateľa...milenca...Máme z toho obaja hlavu v smútku pretože obaja vieme ,že to nie je správne sme obaja inteligentní si myslím ,ale..je to tam ,,ale,, .Ľúbim ho a cítim ,že aj on mňa hoci mi to nepovedal.Jednoducho cítime ,že naše cesty sa mali z istého dôvodu stretnúť a nevieme z toho von . Black píšem to len kvôli Tebe,aby si vedela,že ľudia môžu byť na tom aj horšie.Si slobodná rozhodnutie máš vo svojich rukách... Ešte raz veľa šťastia prajem ;-)
black, ale to je uplne irevenantne, ty si ta, ktora je vo vztahu, ktora ma zavazok, ty si ta, ktora mu dovolila, aby sa z neho stal niekto treti. vsetci ti tu hovorime jedno a to iste, len mnohymi sposobmi - ukonci vztah s terajsim priatelom, je to voci nemu nefer
Zloba289 moncisko : VEĎ VY VIETE NAJLEPŠIE KTO KOHO BALIL ;), nestáli ste niekde narohu práve? ;) ;) trápne toto uź. Veľký záujem prejavoval on