zdravím, Mám vzťah cez 4 roky a predsa som spoznala niekoho na ktorom mi veľmi záleží. On je dlšie rozvedený a ja mám vážnejší vzťah v ktorom síce problémy nie sú ale predsa ma to viac ťahá k tomuto novému. Tomuto novému sa nielen páčim ale hrozne som mu sadla, ako žiadna iná, z jeho výpovedí, viem že mu na mne dosť záleží a sme sa citovo veľmi zblížili, správa sa ku mne ako k princeznej, je to pekné. ALE čo s tým??? Svojho priateľa nechcem opustiť, je to celé hrozne komplikované... Mám nového ďalej spoznávať? ako povedal? ale pre mňa to je ťažké, lebo to musím robiť potajme, a priateľ vidí že som ako vymenená, sám mi to povedal... viem táto téma sa preberá hrozne často a je len na človeku ako sa sám rozhodne.
Keď sa do vzťahu primieša niekto tretí
Blueberry
Mas absolutnu pravdu.Preto som aj napisala ze jej to nemozem poradit to "Chod",ale...
Dievca islo :-)...a ja sa tu usmievam na mobil.
Ruzena
Prajem ti super zabavu s kamoskami
Uzite si.Je piatocek,snad pekny vikend pred nami...A ak aj manzel bude zurit...zajtra si povedz...Bolo mi dobre,stalo to zato,nech pukne od zlosti.
Fuj aka som hnusná :-/
Bavte sa baby.Ja sice alkoholu neholdujem,nenavidim,ale dnes si asi dam do kaliska vinecko ;-)
Messje, v beznom vztahu to funguje stylom "chod!". Lebo v beznom vztahu je to iba o akomsi vyrovnavani postavenia medzi dvoma partnermi s rovnakymi pravami. Je to iba nejaka korekcia spravania. Ale toto, co tu vidis, je iny pripad. Vo vztahu, kde su dlhe roky dvaja v nerovnovaznom postaveni jedno "chod!" nic nezmeni. Ani sto "chod!" nic nezmeni. Lebo v tom vztahu neexistuje to, co ty pokladas za normalne. Ze su tam dvaja a maju rovnake prava. V takomto vztahu ten jeden veri tomu, ze ma kontrolu nad zivotmi obidvoch, a ten druhy veri tomu, ze je normalne byt pod kontrolou. Na to, aby take "chod!" malo vyznam, by OBOCH muselo osvietit. To sa v tomto vztahu nikdy nestane. Lebo jeden nikdy neprizna, ze nema pravo kontrolovat toho druheho. A ten druhy nikdy neuveri, ze ma pravo nebyt kontrolovany. A ked uveri, v tej chvili sa ten vztah skoncil.
Messje
Išla som ...sedim v aute sme štyri baby ...muž sa hnevá síce nenadaval skôr je to psychický nátlak.Uvidím koľkokrát mi bude volať a to pritom išiel do práce,ja mám doma porobene a bola by som doma sama :-(
No...pre pokoj chlapa sa ty trapis.Ja ti nemozem napisat Chod!To ty vies co je najlepsie.Ale mozno zijeme naozaj len raz.Co mas z toho zivota?Deti,muz,aby bol spokojny...predpokladam ze ani doma ti moc nepomoze.Casto na teba myslim,ze by som to nedokazala takto trpiet.Obdivujem ta.
Messje
ani sama neviem ako to robím...čarujem.Stojí ma to veľa síl,ešte že mám povahu akú mám, lebo už by som mala dávno depky a neviem čo... pre vonkajší svet som optimistka plná elánu,keby si sa so mnou stretla a rozprávala nezistila by si ,že ma niečo trápi ,ale vo vnútri som rozbitá rokmi pretvárky....A pre pokoj v rodine dnes nikam nejdem :-(
Ruzena
On ti to zakazuje este aj dnes?Ja som myslela ze uz nie.Pre pana...Isla si?Ako sa vlastne stretavate ked nikam nemozes?No mne by raz chlap zakazal ist za kamoskou.
ruzena, poslednou vetou si to presne vystihla. si dospela zena, muz ta predsa nemoze takto obmedzovat. zacni zit svoj zivot, aby si potom nelutovala.
Blueberry
Chápem ako to myslíš...a ľúbim som myslela toho nového a asi máte pravdu všetci musím si vyriešiť manželstvo ..k mužovi ani neviem čo citim..dnes sme sa pohadali v aute zasa mi zakázal ísť so susedou na návštevu a ja som sa zmohla len na to,že som sa rozosmiala,čo ho asi ešte viac vytocilo ..veď nemôžem byť väzňom vo vlastnom živote .....
Neviem ti povedat, ako to je. Nikto nema buducnost vopred danu, piseme si ju sami tym, ako sa rozhodujeme. Ale ked som si precitala o tebe, toto bolo to prve, co som vnimala. Neviem teda, co bude, ale som si ista, ze ked si vyriesis svoje nefungujuce manzelstvo, mozne je vsetko. Ale nerob to kvoli tomu novemu muzovi.
zapamataj si nikdy clovek nedokaze lubit dvoch ludi. Keby si prveho lubila tak druheho by si si nenasla