Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Čím ďalej, tým viac mi to prekáža

Príspevok v téme: Čím ďalej, tým viac mi to prekáža
dianaaa

Trápi ma jedna vec. Možno si poviete, že zbytočne riešim, kazím si vzťah zbytočným premýšľaním, ale ja už nevládzem. Mám vzťah s chlapom, ktorý spával so 7 (pre mňa dosť veľkým počtom žien) a to aj s takými, s ktorými nebol vo vzťahu, niekde len na festivaloch, chatách, proste sex na jednu noc. Ale v skutočonosti to bolo za 10 rokov jeho sexuálneho života le občas. Môj počet sexuálnych partnerov: 0. Je to pre mňa strašne, skúsil rôzne praktiky, ja nič. A k tomu,čo ma asi najviac hnevá je, že málokedy používal kondóm, väčšinou bez neho. U mňa to evokuje veľkú nezodpovednosť. Prosím pomôžte mi. Začína sa mi tým hnusiť a nedokážem s ním spať, keď on to robil bez citu, bez lásky. Viem, že to nie je obrovská prekážka vo vzťahu,a le mňa to veľmi veľmi trápi. Neviem sa s tým zmieriť. Má podľa Vás taký vzťah budúcnosť?

Mesačný princ

A aj panna či panic môžu mať HPV či žltačku c, či iné svinstvo a nemusí to byť prenesené pohlavným stykom, takže na toto by som sa nespoliehal.

Dianaaa

Mesacny princ: Argumentuje mi, ze sa aj hanbi, ze by vyzeral ako nejaky perverzak co strieda baby. Nepolavujem, praveze tlacim na neho.

Mesačný princ

Dianaaa - určite by som v tomto nepoľavil ak by som bol na tvojom mieste. Čím skôr, tým lepšie. No ak si neuvedomuje, že je to pre teba dôležité a ani to, že by ťa mohol potenciálne ohroziť, tak ťa nemá rád a je nezodpovedný. Nič v zlom.

Ako som už napísal, používa dvojaký meter a to by nemal.

Som zástancom, aby ľudia robili to, čo je pre oboch príjemné. kľudne sa môžu spolu vyspať na prvom rande bez ochrany a kľudne môžu tiež žiadať od partnera toto. nevidím ani v jednom nič zlé a ani v druhom.

len ma trošku zaráža, že ten človek nechodí k urológovi na preventívky ak mal väčší počet sexuálnych partneriek.

A aj tvoj pohľad, že ,,ti to vadi,, že ich vôbec toľko mal.

Ale to možno len zle ja vnímam, kto vie

neviem11111

dobre robis, ze si za tym stojis. chran sama seba. si rozumna baba, ked on rozumny odmietne byt, najdes si ineho.

neviem11111

a odkial to on akoze vie ci ma alebo nema nejaku chorobu, ked na tych testoch nebol? uz ma zacina vytacat a to ho ani nepoznam :D mozno sa aj sam boji, co by mu vyslo, a nema odvahu tam ist... ale preco ma potrebu ohrozit aj teba mi nie je jasne

Messje

Anonymna
Teba sa to tyka uplne osobne.Viem o com pises.Uz si to tu par krat spomenula.Len teraz si zmenila nick.Skoda ze vela ludi si v dany moment myslime,ze...mne sa to nemoze stat.A ked sa tak stane,kladieme si otazku...preco prave ja?No prave preto,ze sme si boli tak velmi isti.Diana je tozumna baba.

Drz sa anonymna.Vela krat si na teba spomeniem.

Dianaaa

Už to sním riešiť. a Som mu aj napísala, že ho rposím aby bol aspon pri mne zodpovedny, ked s tymi babai ani ochranu nevedel pouzit. Ale on ma stale presviedca, ze sa nemusim bat, on ziadnu vaznu chorobu nema.

anonymná...........

Diana si rozumna baba je to vidiet nikdy sa nedaj ukecat na sex bez kondomu a nikdy nebud dobra lebo dobra baba najhorsie dopadne. Trvaj na testoch keby nane nejde vztah ukonci. Kvoli laske vela ludi prislo v zivote o vela o zdravie o peniaze a ine dolezite veci . Mozes este stretnut muza ako ty ktory nemal dievca a je zdravy ty si asi prilis ocarena takym muzom co vie ako na zeny ked ich mal 7 aj ja som bola ocarena a tak som aj dopadla. Ratuj sa kym mozes a neskonci ako hiv pozitivna ked nemusis alebo s inou vaznou diagnozou... Kazda laska preboli to len ludia sa boja ze ostanu sami a ostavaju aj v nefunkcnych vztahoch a odpustaju nevery... som velmi poucena zivotom preto ti to sem pisem... a mam do zivota jedno obrovske poucenie.. naozaj ziadny clovek ani ziadny vztah ti nestoji za znicenie samej seba a za znicenie zivota.. dobru zenu nikto neoceni kazdy musi byt sebec a ratovat hlavne seba.. bohuzial..