Trápi ma jedna vec. Možno si poviete, že zbytočne riešim, kazím si vzťah zbytočným premýšľaním, ale ja už nevládzem. Mám vzťah s chlapom, ktorý spával so 7 (pre mňa dosť veľkým počtom žien) a to aj s takými, s ktorými nebol vo vzťahu, niekde len na festivaloch, chatách, proste sex na jednu noc. Ale v skutočonosti to bolo za 10 rokov jeho sexuálneho života le občas. Môj počet sexuálnych partnerov: 0. Je to pre mňa strašne, skúsil rôzne praktiky, ja nič. A k tomu,čo ma asi najviac hnevá je, že málokedy používal kondóm, väčšinou bez neho. U mňa to evokuje veľkú nezodpovednosť. Prosím pomôžte mi. Začína sa mi tým hnusiť a nedokážem s ním spať, keď on to robil bez citu, bez lásky. Viem, že to nie je obrovská prekážka vo vzťahu,a le mňa to veľmi veľmi trápi. Neviem sa s tým zmieriť. Má podľa Vás taký vzťah budúcnosť?
Čím ďalej, tým viac mi to prekáža
sedem je vela? no to ma podrz.
Diana
Ano,mas pravo od neho ziadat tie testy
Ale...ruku na srdce.Ked vyjdu negativne....prestanes mu pripominat jeho minulost?
Neprestanes.Ty si typ baby ktora bude stale tahat z neho detaily.
Tento vztah ja nevidim ruzovo
najhorsie je to ze ludia to podcenuju a myslia si ze ich sa napriklad hiv netyka. v skutocnosti nikto neni voci tomu imunny. vela pozitivnych ani netusi ze to ma pokial sa to nijak neprejavuje... preco by po partnerovi nemala chciet testy hlavne ked sa on tak v minulosti choval? podla vas je normalne ze chlap sa s kadekym na zabavach vychrape baby co ani nepozna a navyse bez kondomu? keby mal aspon kondom ale on aj nato kaslal... co sa ma nakazit byt dozivotne na liekoch a odsudena okolim ked nemusi?
Si normalna? 7 sa ti zda v jeho veku vela? Po mne keby chce partner krvne testy, tak ho poslem do riti.
adr1a: neziafam od neho darovanie oblicky. aj ja mam strach z odberu krvi. ked som mala 13 rozreravala som sa pri tom. sestricky a mama sa mi smiali ci som normalna ze ako porodim. odvtedy som sa uz tak nebala a pred par rokmi somnabsolvovala operaciu ocneho jacmena a zubov. odber krvi je nic oproti tomu. ked bol chlap a sexoval bez ochrany tak nech aj teraz ukaze ze je chlap.
Diana ked si zdrava a zodpovedna baba bola by skoda keby si o to zdravie prisla s niekym kto spal s babami ktore ani nepoznal riadne po chatach kadejakych akciach a podobne. Urcite si trvaj na svojom a za ziadnu cenu sa nedaj ukecat na sex bez ochrany.
Ty ho trestas za uprimnost. Uvedomujes si to??
Lebo keby ti povedal, ze je panic - ako by si zistila, ze to tak nie je? Dala by si ho na detektor lzi? A ked zbadal, ako sa vo vsetkom pitvas vyzvedas vrtas snoris ai, tak ti zacal uz vedome klamat (ze mal iba panny ai. Lebo si ho ku klamstvam vlastne dohnala. Toto keby vedel skor tak by sa hral na panica hned, alebo by ti tvrdil ze spaval iba s mniskami).
Ja poznam muza co mal vo veku toho tvojho stovky a stovky zien. Uz ich ani neratal. A potom mu jedna zlomila srdce, az pri nej prvy raz miloval, sa zalubil....
Tak neber to cislo 7 az tak tragicky. A zas muzi v tomto radi pridavaju prehanaju a zeny zas uberaju))
A k tomu odberu. Tak ja ho zas v tomto chapem) ja som uz neraz hladela smrti do oci a zubatej sa skor nebojim nez bojim, ale pred odberom krvi som proste po5ero)) mne este nikto nikdy nezobral normalne krv. To su hotove jatky)) mne uz beru z takych miest ze az, po odberoch vyzeram ako po sado/maso orgiach, modriny podliatiny popraskane zily ai, braskovi raz az na 16krat sa trafili a nieco načapovali no jemu je to jedno, sa smeje na tom. Mne zas skoda slov. A to su u kazdeho MUDr reci ze maju sestricku upirku ta berie krv ako nic, dochodkyne, s praxou 30-40r ai a ani blbu krv mi nevedia normalne vziat lebo nemam takmer ziadne zily viditelne a triafaju naslepo mimo. Takze hej. Z ihly som pokaka.. no inak s vrahmi ai cvokmi v pohode ako stara znama) Takze mna by si na testy odbery nedostala a to som zdrava
A idem uz konecne spat noc bola dlha))
dianaaa neviem kolko mas rokov, necitala som prispevky len tvoju temu. Ale myslim, ze budes celkom mladucka. Ja som mala pred mozno 3 rokmi rovnaky pohlad a nazor, ako ty. Ale takto to nefunguje, to co bolo pred tebou neries. :-) Nema to vyznam a pokazis si vztah. Moj aktualny priatel mal predo mnou neviem kolko zien (nema zmysel toto od partnera tahat!!!), ale co viem je, ze ich bolo veeelmi vela urcite viac ako 30. A vobec mi to nevadi aj ked ja som mala "len" 4 partnerov a vsetko to boli dlhorocne vztahy. Tiez som predtym odsudzovala sex na jednu noc, jednorazovky .. az kym sa to nestalo aj mne. S tymto aktualnym. Zacalo to ako jednorazovka /ja co som to odsudzovala! ani neviem ako sa to stalo, neskutocne sa mi pacil :)/ a po tejto jednorazovke nas nieco stale k sebe tahalo. Zacali sme sa stretavat - milenecky vztah a nic viac. Po case sa zamiloval a nakoniec sme spolu. Mam krasny vztah a je mi uplne jedno co bolo, kolko ich mal, co zazil. Kazdy ma minulost a patrat po nej je hlupost. Ries len to, ako sa chova k tebe, co si navzajom davate a ci je plnohodnotny cas, ktory spolu travite. Ak si stastna, bud stastna a uzivaj si co mas. :)
kazdu chvilu ina rozpravka...to sa mi nepaci...vobec... bud je clovek uprimny, alebo fabuluje hovadiny. nic medzi tym nie je. davaj si pozor.
a ešte mi zrazu povedal, že enmal 7, ale len 4. a Ked soms a o v lete pytala, ci ma nejake skusenosti s pannou, on povedal, ze nevie o tom, ze by bola nejaka predtym panna. HAHA a teraz zrazu 3 boli panny a jedna darkyna krvi. Tak som mu tak nalozila, ze mi klamal. A on sa zacal vyhovart, ze nechcel vtedy o tom hovorit, ze pre neho to je taka blba tema, ze on ich poznal a vedel, ze to s nim mali 1x. Dala som mu to patricne vyzrat, ze nebol vtedy uprimny ku mne a ze prifrabuje teraz ako sa mu hodi. Vraj nikdy nebol u urologa a na krvi pred 10 rokmi :D a sa vyhyba odberu krvi, ked mu nic nie je. Nezodpovedny sebec. To je vazne asi len sen, dufam, ze sa z neho prebudim.