Trápi ma jedna vec. Možno si poviete, že zbytočne riešim, kazím si vzťah zbytočným premýšľaním, ale ja už nevládzem. Mám vzťah s chlapom, ktorý spával so 7 (pre mňa dosť veľkým počtom žien) a to aj s takými, s ktorými nebol vo vzťahu, niekde len na festivaloch, chatách, proste sex na jednu noc. Ale v skutočonosti to bolo za 10 rokov jeho sexuálneho života le občas. Môj počet sexuálnych partnerov: 0. Je to pre mňa strašne, skúsil rôzne praktiky, ja nič. A k tomu,čo ma asi najviac hnevá je, že málokedy používal kondóm, väčšinou bez neho. U mňa to evokuje veľkú nezodpovednosť. Prosím pomôžte mi. Začína sa mi tým hnusiť a nedokážem s ním spať, keď on to robil bez citu, bez lásky. Viem, že to nie je obrovská prekážka vo vzťahu,a le mňa to veľmi veľmi trápi. Neviem sa s tým zmieriť. Má podľa Vás taký vzťah budúcnosť?
Čím ďalej, tým viac mi to prekáža
Vieš ujo Filip TT, vzťahy ak nejaké človek má, tak nevie ako dopadnú a či to bude na celý život a tak ľudia skúšajú. A skúšajú všetko, čo ku vzťahu patrí, aj intímnu oblasť. Ak im to neklape, tak sa jednoducho rozídu a hľadajú ozajstné šťastie, ktoré ich možno čaká s niekým iným. preto sú často ľudia so sexuálnymi zážitkami.
To, že niekto spí so ženou ešte neznamená, že s ňou musí mať sex ako taký!!!
určite, že nebudú hrať Človeče, nehnevaj sa ale nemusia ani pohlavne splynúť a spať spolu môžu.
Mýlite si pojmy
FilipTT: On si asi na tom nezakladá a predsa nebude žiť v celibáte,
neviem1111: No ja ešte raz vytiahnem tú otázku a mu navrhnem nech ide na tie testy. Ak mu nestojím o to, aby pre mňa daroval jednu ampluku, tak on mi nestojí za to, aby som niekedy aj kvôli nemu vydržala pôrodné bolesti.
*inak by sa MU zhnusila
suhlasim s mp. jeho partnerka musi byt cista ako lalia, inak by sa mi zhnusila, ale on ani na testy ist nevie...
Prečo ľudia nemyslia na to, že raz budú mať toho pravého partnera, ktorému sa oplatí byť verný aj v čase, keď ho ešte nepoznám?
diana, skus mu to tak vysvetlit, ze ho mas rada (alebo lubis alebo neviem uz co si hovorite a co citite) a ze s nim chces byt, ale kedze by bol tvoj prvy a ty si v tomto taka, ze si na tom zdravi velmi zakladas, zalezi ti na tom, aby bola istota, ze je vsetko v poriadku. ako muz moze vela veci iba prenasat a jemu realne nic byt nemusi. a ked ta lubi, nemal by predsa dopustit za ziadnych okolnosti, aby ti nedajboze sposobil nejake problemy on. ked to skusis takto citlivo, hadam to pochopi. ak nebude ochotny tie testy absolvovat, tak je to podla mna len o nejakom muzskom egu a je to velmi egoisticke od neho. ako dospely zodpovedny muz by mal predsa aj on chciet vediet, ze je vsetko ok. mam jednu kamaratku, ktora uz dlhsie nema partnera, ale mala par takychto sexualnych partnerov, a zo vsetkymi si najprv vymenili vysledky cerstvo urobenych testov. da sa striedat partnerov aj zodpovedne s ohladom na zdravie.
Moireal
My sa už trošku viac poznáme, chodíme spolu už viac než rok. Ja viem, že on je dobrý chlapec. Len toto ma veľmi trápi. Ja na ten test budem trvať. Kým nebudú výsledky, tak sa milovať s ním nebudem. A vždy to bude s ochranou. Na tom trvám. Mám blok, na zdraví si dosť zakladám. On je preto so mnou, lebo konečne má dievča, ktorá ho má naozaj rada, dovtedy to tak nebolo.
Bez kondomu s nim nikdy nespi !!! Kludne moze mat hiv chces si skazit zivot? Chlapom sa to ani neprejavuje a tie baby co mal pred tebou mali taky zivot ze ktovie s kym okrem neho este boli!