Čím ďalej, tým viac mi to prekáža

Príspevok v téme: Čím ďalej, tým viac mi to prekáža
dianaaa

Trápi ma jedna vec. Možno si poviete, že zbytočne riešim, kazím si vzťah zbytočným premýšľaním, ale ja už nevládzem. Mám vzťah s chlapom, ktorý spával so 7 (pre mňa dosť veľkým počtom žien) a to aj s takými, s ktorými nebol vo vzťahu, niekde len na festivaloch, chatách, proste sex na jednu noc. Ale v skutočonosti to bolo za 10 rokov jeho sexuálneho života le občas. Môj počet sexuálnych partnerov: 0. Je to pre mňa strašne, skúsil rôzne praktiky, ja nič. A k tomu,čo ma asi najviac hnevá je, že málokedy používal kondóm, väčšinou bez neho. U mňa to evokuje veľkú nezodpovednosť. Prosím pomôžte mi. Začína sa mi tým hnusiť a nedokážem s ním spať, keď on to robil bez citu, bez lásky. Viem, že to nie je obrovská prekážka vo vzťahu,a le mňa to veľmi veľmi trápi. Neviem sa s tým zmieriť. Má podľa Vás taký vzťah budúcnosť?

Moireal

Ja sa ti Diana necudujem. Aj ked on mal pravo robit si co chce, to musis uznat. No mas plne pravo chciet od neho test a takisto sex s kondomom. 7 sice nieje uplne najviac ale ked s nimi spal len tak, tak sa mi nechce verit, ze si nieco nevymenili. A on musi akceptovat, ze ty ked si panna, tak mas pravo sa chranit. Na druhu stranu chapem aj tvoj strach. Chces sa prenho citit jedina, vynimocna a nie dalsie cislo v poradi. Na to ti ale nikto neda odpoved, iba jeho ciny smerom k tebe. Je mozne, ze ho to uz omrzelo a zatuzil mat krasny pevny vztah. Povedz mu o svojich pocitoch a hlavne nerozpravajte sa uz o byvalych. Bola si sice zvedava, ale sama vidis, ze to nieje velmi dobre vediet. Mozno by si mohla skusit daku terapiu na uvolnenie nejakych blokov,staci len zaujat iny pohlad na vec trosku. Vobec nemusi byt zly chalan. Casom sa prejavi, aky je. Mozno by bola fakt skoda, nepokusit sa o to, aby vam to fungovalo.:)

Dianaaa

Mesačný princ: Ale on má obrovskú výhodu: ja som panna a zdravá (potvrdené lekárom). On sa nemusí obávať, že niečo chytí. Raz mi poevdal, keby som mala veľa chlapov, tak by som mu sprotivila, že to je hnusný pocit, kebysom mala taký počet ako on.

Mesačný princ

Aj muži sa na to pozerajú inak...niekedy tak, ako tie ženy, tak to viem posúdiť. A môžu chytiť presne také isté svinstvo, ako je to naopak.

Dianaaa

Messje: Tak ja som taká zvedavá, chcem to radšej vedieť dopredu ako by bolo potom neskôr. Ja všetko najprv dôkaldne premyslím a potom vykonám, aby som to neoľutovala. A ja si azse nemyslím o sebe, že tieto otázky by boli detinské.

Mesačn princ: ale byť panicom a pannou je veľký rozdiel. Žena skôr chytí nejaké svinstvo ako chlap a všetko inak berie ako muž.

neviem1111: no už som mu dvakrát povedala, že sex iba s kondómom, ale nikdy nemal pri sebe, tak som povedala, že nie a akceptoval to.

Messje

Mesacny princ
Ale ved my to praveze cierne nevidime.
Kazdy jej tu radi ze je hlupost sa zamyslat nad tym.
Len ten test ked chce...vela ludi to chce,aj ked ako pisem,neverim ze to pomoze a Diana si od seba odhodi mozno dobreho chlapa lebo to prilis prehana zvedavostou.

Diana,pises,ze si viac rozumies so zrelymi muzmi...preto mas starsieho.Ty sa musis ale podla toho tiež spravat...nie ako by si mala 7..
A preco?A ako?A kedy?A kolko?A kde?

To je naco dobre????

neviem11111

ty to chapat nemusis. je to jej osobne prezivanie a je panna, ma na to este iny pohlad ako ludia, ktori uz sexualne ziju. nikdy si nebol mlade dievca a panna, takze to asi ani nepochopis :D

neviem11111

diana, nic si z toho nerob, ja som taka ista. chcem vediet vsetky detaily, ale potom idem z koze vyskocit :D
ak na tie testy nepojde, tak minimalne nekyvni ty na sex bez ochrany. po par razoch s kondomom na testy pojde aj tak, lebo s nim mu to nebude take dobre.