Trápi ma jedna vec. Možno si poviete, že zbytočne riešim, kazím si vzťah zbytočným premýšľaním, ale ja už nevládzem. Mám vzťah s chlapom, ktorý spával so 7 (pre mňa dosť veľkým počtom žien) a to aj s takými, s ktorými nebol vo vzťahu, niekde len na festivaloch, chatách, proste sex na jednu noc. Ale v skutočonosti to bolo za 10 rokov jeho sexuálneho života le občas. Môj počet sexuálnych partnerov: 0. Je to pre mňa strašne, skúsil rôzne praktiky, ja nič. A k tomu,čo ma asi najviac hnevá je, že málokedy používal kondóm, väčšinou bez neho. U mňa to evokuje veľkú nezodpovednosť. Prosím pomôžte mi. Začína sa mi tým hnusiť a nedokážem s ním spať, keď on to robil bez citu, bez lásky. Viem, že to nie je obrovská prekážka vo vzťahu,a le mňa to veľmi veľmi trápi. Neviem sa s tým zmieriť. Má podľa Vás taký vzťah budúcnosť?
Čím ďalej, tým viac mi to prekáža
lutovat nema vyznam. vsetko sa deje z nejakeho dovodu. mozno prave vdaka tomu co si zazil uz teraz vie ze to nie je pre neho a prave vdaka tomu chce taku partnerku akou si ty. treba sa na to pozerat tak. bola to skusenost, ktora ho mozno niekam posunula.
FilipTT
Ano niekedy so mnou je, hlavne ked riesim nieco dolezite a otocim to na srandu. Vtedy sa vsetci smeju ako ma to moze v danej chvilu naapdnut. Ale to je teraz jedno.
Ja kym neuvidim vysledky krvi, tak nic nebude.A tiez ymslim, ze to trosku lutuje. Stale sa ma pyta ci sa nehnevam. A to uz som povedalal, ze koncime spolu, ked nebudu vysledky, ze na tom trvam. Spytam s aho o 2 tyzdne, kedy tie vysledky uvidim.
Diana - s tebou je sranda :)
Doprial by som ti toho muža, pre ktorého by si bola prvá....
Ale si myslím, že aj ten tvoj už lutuje, že ti nebol verný od počiatku. To môže byť východisko zo situácie, tá jeho ľútosť, že ty by si za tú vernosť stála. Ľútosť by to vygumovala. Ale ty nebuď ako tých jeho 7 predchádzajúcich, nespi s ním, keď s ním budeš spať nemáš mu čo vyčítať...
A fandím Ti :)
aha :D uz je pokrocila hodina, tak menej chapem...
neviem1111
tym som chcela povedat, ze ekd sa chlap boji odberu krvi, tak to nie je chlap, ale baba. Tak, ze potom asi chodim so zenou :D
????
Asi som ho presvedčila teda. Ale on sa vážne bojí toho odberu, hm ako 3-rocne decko. Asi som teraz zistila vdaka nemu, ze mne sa apcia zeny, som lezba :(
a suhlasim s mp v tom, ze mu asi na tebe az tak nezalezi, ked vie, ze pre teba je to dolezite a napriek tomu to odmieta absolvovat. nechces od neho neviem co chore, ale uplne normalnu vec.
ach jaj ved nie je maly chlapec. od toho ti lekari su, od toho je moznost testovat sa a vyuziva ju kopec ludi, uplne normalnych zdravych slusnych ludi. lebo zdravymi aj chcu ostat.