Trápi ma jedna vec. Možno si poviete, že zbytočne riešim, kazím si vzťah zbytočným premýšľaním, ale ja už nevládzem. Mám vzťah s chlapom, ktorý spával so 7 (pre mňa dosť veľkým počtom žien) a to aj s takými, s ktorými nebol vo vzťahu, niekde len na festivaloch, chatách, proste sex na jednu noc. Ale v skutočonosti to bolo za 10 rokov jeho sexuálneho života le občas. Môj počet sexuálnych partnerov: 0. Je to pre mňa strašne, skúsil rôzne praktiky, ja nič. A k tomu,čo ma asi najviac hnevá je, že málokedy používal kondóm, väčšinou bez neho. U mňa to evokuje veľkú nezodpovednosť. Prosím pomôžte mi. Začína sa mi tým hnusiť a nedokážem s ním spať, keď on to robil bez citu, bez lásky. Viem, že to nie je obrovská prekážka vo vzťahu,a le mňa to veľmi veľmi trápi. Neviem sa s tým zmieriť. Má podľa Vás taký vzťah budúcnosť?
Čím ďalej, tým viac mi to prekáža
mesacny princ, zas pozor pozor, tie testy su opravnena poziadavka, kedze sa nechranil. on nechranil svoje zdravie, to je v poriadku, ale ona chce chranit seba a to treba respektovat tiez (ja by som mala tiez rovnaku poziadavku na kazdeho buduceho partnera, ktory predo mnou mal sex bez kondomu. aj kvoli STD a aj kvoli HPV).
neviem1111: no hádam nebude mať problém, i keď tak predpokaldám, že na tie testy pôjde na 40 percent. Len mne to príde veľmi nespravodlivé voči mne ako panne. Priateľ má 29 rokov a mi aj minule povedal, že už 2 roky nemal sex. Ja viem, že to mohlo byť aj vyššie číslo, ale pre mňa je to vážne dosť. a keby aspoň mal s nimi dlhši vzťah, tak ok. Som si istá, že aj keby som mala panica, tak by zase bolo niečo iné čo by mi vadilo.
A ja mám takú divnú pvahu v tom, že chcem všetko evdieť a potom ma to hnevá.
nebláznite :O
To ako naozaj môže byť toto skutočná téma???
Ako všetci ste tu svätí :D
Ja by som to tak čierne nevidel ale ako napíšete :)
Ja by som ti milá zakladateľka poradil jedno. Skús akceptovať, že nie je každý človek panic a že nie všetci žili doteraz v celibáte. určite je lepší ,,sex na jednu noc,, ako mať ,,vzťah,, len preto, aby človek ten sex mal.
Koľko vzťahov sa rozpadáva? Aj kvôli tomuto....
Ak by si ty mala za sebou dajme tomu 15 sexuálnych partnerov a on by bol panic, tak by ťa mal opustiť alebo poslať na testy???
neviem, zdá sa mi to ako veľmi divná téma a ak je pravdivá, tak v nej nikde nevidím ,,LÁSKU,,!
to "nic sa nevypytuj" nebolo myslene tak, ze mas drzat hubu a krok :D ale aby si sa uz nevypytovala na minulost, ked tie informacie uz potom nevies spracovat. zbytocne si tym ublizujes.
hadam zvladne nechat si zobrat jednu ampulku krvi. a ty sa uz nic nevypytuj. pokazis si tym vztah. ries to co je tu a teraz, to ako sa sprava ku tebe, aky ti je partner. ak je vsetko ostatne v poriadku a mate sa radi, vytesni tie detaily jeho sex. zivota zo svojej pamate (potom co uvidis vysledky testov) a nemysli na to. osobne si myslim, ze keby to s nim skoncis, aj tak sa dostanes raz do bodu, ked to budes brat ako vsetci my tu a potom aby si nelutovala. ale mozno si to potrebujes prezit.
podla uvedenych udajov o veku odhadujem, ze on ma okolo 27-28 rokov. je to normalny pocet sex. partneriek na taky vek. vsadeco sa vonku pohybuje, poznam aj hrstku takych expertov , co mali takyto pocet na mesiac, nie na 10 rokov.
Messje: máš pravdu, ale vyriešim aspoň polovicu tými testami. Ale nemyslím si, že ich podstupi, lebo má obavy z ihiel a takých vyšetrení. Je v tom dosť bojazlivý.
neviem1111: uhádol/la si. Ja som sa vypytovala, proste som bola zvedavá a chcela som vedieť dopredu koľké mal, či si dával pozor. Aj v rámci svojho zdravia. Práve v tom sa ,,bijem" vo svojom vnútri - -on je veľmi dobrý človek, mne by bolo ľúto keby sa s ním rozídem. Ale na druhej strane, toto ma veľmi štve.
vies co? podla mna ta nema vobec co hnevat, mala by si si gratulovat. nasla si si chlapa, ktory sa uz dost vybujacil a teba si vybral na vazny vztah a je dost predpoklad, ze blbosti uz robit nebude, lebo to ma uz za sebou. za 10 rokov mat 7 zien ked nie je vo vztahu VOBEC nie je taka katastrofa u muza. dalsie plus je, ze aspon bude vediet co s tebou ma robit a nie ako minule tu dievca pisalo ze musi 30 rocnemu ukazovat kde ma klitoris. ano, bol sprosty, nepouzival kondom. skuste sa o tom este raz porozpravat, povedz mu, ze teba to trapi a kedze sa predtym nechranil, takze chces vediet ze je vsetko v poriadku nez svoj vztah posuniete.
ked na to ale nedokazes zmenit pohlad, tak to asi treba nechat tak a hladat inde, pretoze jeho minulost uz nezmenis ani ty a ani on. nizsie co napisali povedali dobre, ze by si si mala gratulovat aj v tom, ze aj ked je to minulost a nie je to prave ruzove, vsetko ti povedal uprimne on. akurat nechapem, naco ti vesal na nos detaily (kde to robil, ci s kondomom, ake sex. praktiky). aha, viem preco. lebo si sa asi vypytovala a nedala pokoj. pozname, aj ja som bola panna. vsetky sme boli. len aby si potom nelutovala ze prides o dobreho chlapa kvoli takejto blbosti.
Diana,mozes ho poziadat o test,ale ja neverim,ze si to potom z hlavy vyberies a budes zit akoby si o jeho minulosti nevedela.
Verím,ze mas strach. ..ale som si ista na sto percent ze vacsi problem je to,ze uz nejake zeny mal a ako zil.Pokial neprijmes toto,nepomoze ti ani dalsich 10 testov
Môžem ho ešte raz požiadať, aby išiel na testy. Minule som mu to tak navrhla, bol ticho, lebo on si je istý, že je zdravý, že nič nemá. Presne o HPV sa mu aj povedala, že on môže byť prenášač bez príznakov. Nevedel o tom, tak môžem ešte raz povedať nech ide na testy. Mňa tiež dosť trápi aj tie možné choroby. Bola by som veľmi nahnevaná, keby ma niečim nakazil - on pre svoju hlúposť a neviazanosť si užíval a ja si to odnesiem.
Áno priateľ je odo mňa starší o 7 rokov, je príťažlivý, ale žiaden nejaký extra. Taký normál, ani krásavec, ani škaredý. Mňa hnevá, že hlavne s takými, s ktorými nebol vo vzťahu.
blueberryNN: Dobre, najbližšej dobe s ním radšej nebudem spať, aby som to neľutovala. Inak ja ho mám veľmi rada a v iných veciach je to viac než dobré. ZAse aj Messje má pravdu: nikdy nemôžem dopredu vedieť či chlap je panic alebo nie. A zase ja si staršími chlapmi lepšie rozumiem ako s rovesníkmi.
No...len to by si musela naposat na celo ze hlada partnera ktory este nikoho nemal.Lebo tu nejde o to ci nieco nama,ale o to,ze mal tych zien viac.Ja ale usudzujem,ze to bude starsi chalan.Tym padom treba hladat v inych vodach.Najde panica,ale zase sa jej nebude pacit,pretoze chlap panic v dnesnej dobe nad 25 musi mat nejaky problem.Nemusi,ale vacsinou to tak je.Nasla si ho,lebo sa jej pacil,musela pocitat s tym,ze pritazlivy chlap uz nejaku zenu mal.
Jedine to ukonci a hladaj.Ale ci najdes je otazka.