Čím ďalej, tým viac mi to prekáža

Príspevok v téme: Čím ďalej, tým viac mi to prekáža
dianaaa

Trápi ma jedna vec. Možno si poviete, že zbytočne riešim, kazím si vzťah zbytočným premýšľaním, ale ja už nevládzem. Mám vzťah s chlapom, ktorý spával so 7 (pre mňa dosť veľkým počtom žien) a to aj s takými, s ktorými nebol vo vzťahu, niekde len na festivaloch, chatách, proste sex na jednu noc. Ale v skutočonosti to bolo za 10 rokov jeho sexuálneho života le občas. Môj počet sexuálnych partnerov: 0. Je to pre mňa strašne, skúsil rôzne praktiky, ja nič. A k tomu,čo ma asi najviac hnevá je, že málokedy používal kondóm, väčšinou bez neho. U mňa to evokuje veľkú nezodpovednosť. Prosím pomôžte mi. Začína sa mi tým hnusiť a nedokážem s ním spať, keď on to robil bez citu, bez lásky. Viem, že to nie je obrovská prekážka vo vzťahu,a le mňa to veľmi veľmi trápi. Neviem sa s tým zmieriť. Má podľa Vás taký vzťah budúcnosť?

blueberryNN

Podla mna by si mala testy pytat aj od partnera, ktory mal iba jednu partnerku pred nou. Preco nie? Skor si myslim, ze by sa to malo stat standardom pre zaciatok kazdeho noveho sexualneho spoluzitia. A ludia by si to nemali brat osobne ;). Treba v tomto byt racionalny a nie emotivny a na tie testy ist.

Messje

Dia
Ak si najdes potom noveho partnera,nezabudni pytat test aj od neho.Lebo aj ked by mal len jednu partnerku dlhodobo,moze byt,ze kondom nepouzivali lebo ona brala HAK a mozno mala ona pred nim vela partnerov . Tak si potom zisti aj od neho kolkych partnerov mala pred nim a ci boli chraneni.No...ak to chudacisko nebude vediet lebo sa na to nevypytoval...bude mat co robit to zistit.

Mesačný princ

Aj ja si myslím, že sa rozídete. toto nie je vôbec o testoch a o chorobách ale o vás. Ako o tebe, tak aj o ňom!

Dianaaa

lolinka: kým nepôjde na tie testy, tak nič nebude, ani iné itímnosti (nemyslím len sex). A keď sa rozídeme, tak sa rozídeme. Už som v tom rezignovala, nebudem na neho tlačiť, je to už na jeho voľbe, enchs a rozhodne, ja ho držať pri sebe nebudem. Ale on si ma váži, to nemôžem povedať, že nie, aj ma má rád, ja to cítim, viem, ale tento vzťah bude stagnovať, ak sa nerozhýbe.

lolinka

Diana máš k sexu zodpovedný prístup, keby všetci mali taký, tak sa pohlavné choroby nerozširujú. Tvoj partner je naozaj rizikový, keďže mal aj náhodné známosti ani nevie s kým a kondóm nemá rád používať. A to, že nechce ísť na testy? Ako sorry, ale keby ťa mal rád, tak na ne ide a problém mu to nerobí. Hlavne že si vymýšľa kopu výhovoriek prečo na to nepôjde a že je zdravý. Ak sa k tebe takto správa tak sa s ním radšej rozíď, jednak si ťa neváži a jednak od neho fakt môžeš niečo chytiť.

Dianaaa

filiptt: vdaka za rady :) ja viem ze sa chcem s nim milovat ale mam obavy ze ma niecim nakazi. Uz teraz sa dost ovladam, vedla seba sme spali minimalne 20krat ale kym neuvidim vysledky nemizem na to pristupit i ked by som veeeelmi chcela. Musim to v sebe potlacit. Ale myslim si ze on na tie testy nepojde-je si isty ze je ok, a na druhy den od nasej hadky kvoli tomu predstiera ze sa nic nestalo. ja mam take tusenie ze ma chce tak obmakcit ze na to zabudnem. ale pre mna je to zlozite - nepodlahnut mu aj keby som velmi chcela lebo pred dvpmi dnami som mu povedala nieco ine. hrdost nepusti, vyzerala by s ako debil.