Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Čím ďalej, tým viac mi to prekáža

Príspevok v téme: Čím ďalej, tým viac mi to prekáža
dianaaa

Trápi ma jedna vec. Možno si poviete, že zbytočne riešim, kazím si vzťah zbytočným premýšľaním, ale ja už nevládzem. Mám vzťah s chlapom, ktorý spával so 7 (pre mňa dosť veľkým počtom žien) a to aj s takými, s ktorými nebol vo vzťahu, niekde len na festivaloch, chatách, proste sex na jednu noc. Ale v skutočonosti to bolo za 10 rokov jeho sexuálneho života le občas. Môj počet sexuálnych partnerov: 0. Je to pre mňa strašne, skúsil rôzne praktiky, ja nič. A k tomu,čo ma asi najviac hnevá je, že málokedy používal kondóm, väčšinou bez neho. U mňa to evokuje veľkú nezodpovednosť. Prosím pomôžte mi. Začína sa mi tým hnusiť a nedokážem s ním spať, keď on to robil bez citu, bez lásky. Viem, že to nie je obrovská prekážka vo vzťahu,a le mňa to veľmi veľmi trápi. Neviem sa s tým zmieriť. Má podľa Vás taký vzťah budúcnosť?

blueberryNN

Napriklad v takmer 100% pripadoch vzniku rakoviny krcka maternice je za tym human papilomavirus, ktory je prenosny aj vtedy, ked clovek pouziva kondom. Partner nemusi mat problem, moze byt len prenasac nakazy. O tom ani nevie. Urcite je tych zdravotnych rizik viac. Ale teba najviac trapi ten pocit. Ja viem, co citis a co tym myslis. Podla mna by si mala pockat na niekoho ineho, mam dojem, ze on nie je ten pravy. Je vela chalanov, ktori este nemali partnerku a uz su dospeli a su pritom uplne normalni. Ak je pre teba tato vec taka dolezita, tak nechod proti svojmu presvedceniu. Bola by to zbytocna chyba.

FU HNUS

KTO STUDOVAL MEDICINU VIE O COM PISEM OSTATNí TO LEN PODOMNOU ZLAHCUJU LEBO SU NIESI VEDOMI RIZIK KTORE TOTO SPRAVANIE SO SEBOU NESIE.

FUJ HNUS

ANI SA TI NECUDUJEM ZE SA TI HNUSI LEBO TEN MUSI MAT MEDZI NOHAMI "PEKNE" SVINSTVO A KEBY LEN MEDZI NOHAMI AJ V USTACH, V HRDLE, V KRVI PROSTO VSADE.
AK S NIM RACIS SPAT POSLI HO NA KRVNE AJ VYTEROVE TESTY URCITE MU NIECO NAJDU.
JA BY SOM SA S NIM ANI NEBOZKAVALA. BLEEEE

Radca12

Ty sama musíš cítiť či budeš pre neho len ďalším číslom na jeho zozname, alebo či bude tvojim milujúcim partnerom

dianaaa

Áno, blueberyNN je to tak hnevám sa na neho. Uvedomujem si, že riešim možno pre niekoho hlúposti. Asi to rpeto tak riešim, lebo ja som nikoho nemala a považujem to za dosť nespravodlivé, keďže ja som v tom zásadovejšia, zdržanlivejšia a nemala som pred ním vzťah. Začínam uvažovať, že môže ma niečim aj nakaziť, keď mal toľko a bez ochrany. Neviem, či je v tom aj dobrý, nedokážem s ním spávať. Vždy mi tu argumentujem tak, že ešte potrebujem čas a on to nechávana mňa a netlačí ma.
On sa ku mne správa dobre, je milý, pozorný. V iných veciach je to ok. Len v tejto veci sa neviem povzniesť. Môže to byť aj tým mojím ideálom: vzdy som chcela prvého chlapa, ktorý nikoho predo mnou nemal.

Messje

Dolezite je to ako sa chova teraz ku tebe.Co robil kedysi ty neries.Bol nerozvazny,hlupy,ale aj taki sa mozu zmenit na zodpovednych.Teba vtedy nepoznal,tebe neublizil nijak.Bol priamy a povedal ti o svojej minulosti.Lepsie ak by si sa to mala dozvediet od inych.Mas skuseneho chlapa.Ty mu povedz ze bez ochrany nie a viac jeho minulost neriesTa sa teba netyka.Ty sa staraj aby bol dobry ku tebe.O tom nepises.

blueberryNN

Mne pripada, ze ty sa nanho hnevas. Lenze on toto vsetko robil este predtym, ako vobec tusil, ze existujes. Naspat uz to zobrat nemoze. Je to asi o tom, ci mu odpustis. (predpokladam, ze odkedy ste spolu, je to normalny milujuci partner)

stikutka1

Podla mna je z urciteho uhla pohladu dost povrchne na niekoho nazerat len cez optiku ci mal s niekym sex a ci mal pri tom ochranu. Ale kazdy sme nejaky a mozu nam vadit rozne veci, takze ak to v tebe vyvolava take zasadne negativne emocie ako odpor, tak by si mala radsej zvazit rozchod a najst si niekoho s inym intimnym zivotom. (aj ked druha vec je, ci bude tiez rovnako cestny a povie ti o nom aspon pravdu)