Chcela by som poradiť, ktorá z vás ma dobrý recept na chudnutie alebo dobrú radu nech mi dá vedieť.
Ako schudnúť
pre listicku 331: ahoj..minuly rok som mala presne ten isty problem.mala som 17 vysku 167 a vahu 72. tri roky som skusala vsetko mozne a bez uspechu...cvicila som straste vela, aj tancujem a bez vysledkov..dokonca somraz nejedla mesiac sladke a s vahou to ani nepomohlo. nakoniec mi mamina poradila toto: kazde susto jedla poprezuvaj 36 krat. daj si do pusy mensie susto, a prezuvaj. fakt to pomaha..zo zaciatku sa ti to bude zdat divne, ale zachvilku si zvyknes..ja uz zujem skoro rok, a schudla som 10 kilov. je to paradny pocit. a najlepsie je natom to, ze sa nemusis obmedzovat v jedle.jedz proste vsetko na co mas chut, a kedy chces. tim ze zujes, tim zjes ovela menej..sama to uvidis..aj ked teraz neveriis. dietu nikdy nedrz, nepomoze..ak ked hej, tak len docasne. naozaj, je to perfektny sposob, a vysledok sa urcite dostavi..mne uz po prvom tyzdni.citim sa ako znovuzrodena..skus to..ak budes chciet..napis mi na email alliisshha@azet.sk a odpoviem ti viac..ak mas zaujem..vela stastia..
Lovelinka,určite nie.Teda nie bez jojo efektu.Najúčinnejšie je chudnutie také,kde sa pravidelne stravuje,v pravidelných intervaloch,vylúč viditeľne mastné jedlá,sladké,cvič a schudneš natrvalo.Drastické diéty vedú k jojo efektu.Najideálnejšie chudnutie je tak 2 kilá mesačne.Ale ak je vysoká nadváha,resp.až obezita podľa BMI,tak to ide samozrejme rýchlejšie.
Ahojte..potrebovala by som prosím poradiť..nemám práve ideálnu postavu..celkom pekne vytvarovanú, ale potrebovala by som schudnúť aspoň nejakých 5-7 kg..inak som celkom spokojná..celkom nechápem prečo som pribrala za posledných pár mesiacov..sladké nejak nepapám a stravujem sa celkom zdravo..nie som nejak strašne pri tele, ale som skrátka "bacuľka"..poradí niekto ako sa zbaviť pár kíl??..Ďakujem :))))
Caute, mal som nad cent, teraz som docent. Skusal som vsetko a myslim ze pri discipline v stravovani sa vysledky ukazu. Posledny objav pre mna je chudnutie po ozonovom kupeli a naslednom cviceni v jednom studiu stihlej linie. Isteze bez upravy stravy to nejde. Ale nebola to ziadna drasticka dieta. Mam 86 :-). Myslim ze aj tie ich polievky co predavaju a dalsie doplnky su fajn. Ja som cvicil v Ziline ale su aj v Nitre.
NAJLEPŠIA DIÉTA AKO SCHUDNÚT JE NEŽRAT !!!
Ahojte ja tiez potrebujem schudnut takych 15 kil postaci...od vcera som schudla 1 kg....jedla som normalne ale mensie porcie a po 17.30 som nejedla....skakala som na svihadle a po kazdom jedle som robila sklapacky a posilovacie cviky na stehna...to je moje tajomstvo...myslite ze tych 15 kil zhodim tak o 2 mesiace?? drzte my palceky a samozrejme aj ja vam nech sa vam dari aby ste vyzerali podla vasich predstav