Chcela by som poradiť, ktorá z vás ma dobrý recept na chudnutie alebo dobrú radu nech mi dá vedieť.
Ako schudnúť
ada24: ja ti toho veľa neporadím lebo Martin 242 radí aj mne. Aj keď sa ti možno zdá, že mudruje, počúvni ho. Má úplnú pravdu. Vie, čo píše. Netráp sa tým, že si v triede najťažšia. Máš málo rokov a tvoje telo sa ešte len vyvíja. Možno o pár rokov, budú tvoje spolužiačky, ktoré sú teraz štíhle, tučnejšie ako si ty.
153cm a 51 nieje nič tragické, ani sa rodičom nečudujem, že sú proti chudnutiu, nakoľko sa ešte vyvíjaš a dlho budeš a stravu potrebuješ pre svoj rast.
Musím Ťa upozorniť, že zníženým príjmom potravy v Tvojom veku docieliš zastavenie alebo spomalenie rastu, čo určite nechceš.
Skôr sa snaž nejesť sladkosti, nepi sladké malinovky a vyprážané mastné jedlá si rovnako odpusti.
nejedz tesne pred spaním.
Ale žiadnu diétu rozhodne nepodstupuj, na to si príliš mladučká.
Každý šport a pohyb je fajn, venuj sa mu.
Dobre?
ada24: to si píš, že Martin 242 je odborník. Prečítaj si aj iné témy, kde fakt rozumne radí. A prečo by bol s tebou amen keby sa rodičia dozvedeli, že chceš schudnúť? V tvojom veku je nerozumné púšťať sa svojvoľne do diét. Podľa môjho názoru v tvojom veku práve s rodičmi by ste spoločne mali riešiť tvoje kilá.
ruzenka: a ako si to mam pozriet ???
ty si nejaky odbornik Martin_242 ??? ale to nevadi tak ja jedavam ako kedy a niekedy tych 5 -6 krat za den nie nikto z mojej rodiny nema sklony k obezite a nebola som na vysetreniach a keby som povedala rodicom ze chcem schudnut bol by som mnou amen tak mi niekto poraddte prosim