Chcela by som poradiť, ktorá z vás ma dobrý recept na chudnutie alebo dobrú radu nech mi dá vedieť.
Ako schudnúť
No ja by som sa chcela spytat na jednu vec . Ako mam schudnut ked mam 11 rokov a mam dost vela kg . Velmi rada by som sa ich zbavila ale nejde mi to a mam z toho absolutnu depresiu . Uz som aj zacala cvicit no vobec to nepomaha aj som si obmedzila stravu ale nejde mi schudnut ani 1 kg. Uz som bola aj vo fitnes centre a zistila som ze som tam este aj pribrala . Tak mi prosim poraddte .Dakujem.
Ahojte! Prosím Vás kto mi poradí, ako schudnem aspoň 7 kg? Ide o to, že meriam 175cm, ale vážim 62 kg a chcem schudnúť, prosím poraďte mi. Ďakujem
Schudla som 8 kg od októbra. Pomohlo mi, že nejedávam chlieb a pečivo. Výnimočne si kupujem ak mám na chlieb chuť slnečnicový, alebo Vlárku / také sušené plátky/.Ráno - jogurt+ovs.vločky+kukur.lupienky+músli,obed jedávam v práci, večeru zeleninovú misu. Medzi tým veľa pijem,občas si dám jablko /cca 2 - 3x za deň.
Držím palce.
AWOJKY BABY...POTREBOVALA BY SOM OD VAS POMOC POTREBUJEM DO 2MESIACOV SCHUDNUT 10 KG...PORADTE MI PLS DAKU DOBRU DIETU...=(((...PISTE NA MIMKA1312azet.sk
DAKUJEM VAM CMUQ...=)))
Ahojte baby... potrebujem od vas aby ste mi pomohli.potrebujem schudnut do augusta 10 kilov nejak mi poradte ze ako bo skusala som vselico a nic ani naznak.prosim piste mi na meil zabka302@azet.Dakujem Vam a prosim piste mi