Chcela by som poradiť, ktorá z vás ma dobrý recept na chudnutie alebo dobrú radu nech mi dá vedieť.
Ako schudnúť
ja odporúčam
-odkaz odstránený-
ahojte mam strasne velky alebo lepsie povedane mooc ale mooc vypukly zadok strasne sa hanbim obliect do plaviek alebo nejkych gatiek a ktomu mam este celulitidu je to fakt strasne!! a ktomu moja postava som dost nizka a chuda a k mojeje xudej postave taku obrovsky zadok nepatri akzoe naozaj uz mi to velmi vela ludi poevdlao ved si to len rpedstavte aj stehna mam dost pri sebe a neviem ako mam zo zadku azo stehien schudnut pls poradte mi nieco co akt pomaha..budme vam moc vdacnaa
Ahoj, zázračný recept ani tabletka neexistujú. Pre trvalé a bezpečné schudnutie je nevyhnutná zmena životného štýlu a stravovacieho režimu. Viac nájdeš na www.fitporadna.sk
radim radsej ten beh... Fitko nie je na chudnutie, skor na posilovanie...
ahojte,wcera som pozerala,jeden film,bola tam na zaciatku pekna baba ale bola seda miska a strasne sa obliekala:)no a poto,m si vsimla ze by mala nieco zmenit tak sa riadne nahodila namalowalaa a tak bola riadne pekna,no a hned sa citila lepsie mala viac ponuk a tak,a to prete ako ja musim zmenu riadnu,uz sa na seba nemozem kukat wyzeram ako chlap:(,kratke vlasy tucne lica,okruhla tvar no ta najhorsia kombinacia,len newjem ci mam oebtowat cca 600sk a kupit permanntku do fitka ale do posilovne co wlemi nieje aerobna aktiwita,alebo zadarmo zacat chodit behat,len je to tazsie donutit sa.dakejum za radu
a tieto tahy o "zlosovanie" poznam,ide ti len o to,aby si nabtrala níove kontakty a nedari sa ti to inym sposobom,len takymto...no nic,prajem vela stastia
adusa1911:
hmm,"pekna cena"...ja ho kupujem za 1800SK,cely Shape works...