Chcela by som poradiť, ktorá z vás ma dobrý recept na chudnutie alebo dobrú radu nech mi dá vedieť.
Ako schudnúť
babi poradte mi ako mam schudnut aspon 6 kil lebo neviem a aj nejem vela a itak nechudnem piste prosim
schudes ked zacnes rozmyslat, to znamena inak sa stravovat a hybat sa...ziadna zazracna dieta ani tbl ti nepomozu...moj zverenec schudol 13 kil za 2 mesiace bez tbl len ma pocuval a je to uz dost davno a kila s5 nema...takze ziadna dieta len rozum
fakt neviem kolko vazis a ci si tlsta alebo nie,ale dobre ti radim nechudni pokial nemusis(napr zo zdravotnych problemov).moze sa stat ze sa ti chudnutie a klesanie na vahe tak zapaci, ze nebudes vedet povedat dost...
fakt ti dobre radim, lebo potom pridu depresie uzkost strata priatelov navsteva nemocnice kazdy den(a to naozaj-kazdy den tam budes lebo tvojzdravotny stav sa tak zhumpluje , ze mozes umret).
ja xapem ,ze si mozno myslis , ze ked schudnes budes stastnejsia.
zo zaciatku(prve tyzdne ano),ale potom ta ta choroba znici...
je tazke sa vratit do normalu....
mne prestali fungovat vnutorne organy,produkovat hormony(zacala som vyzerat jak kostra a lata),no najhorsie budes na tom psychycky
Ahoj skus zacat upravou stravy, torska sa hybat a pozri si Stacker 3 XPLC. Tato kombinaca mne fungovala.
ak xcete spravne schudnut zbavit sa telesneho tuku ,naucit sa spravne cvicit na storojoch,ae aj s vlastnou vahou,a hlavne naucit sa spravnedychat co je pri cviceni co je pri cviceni dolezite,je dobre zaplatit si toho trenera,mala som ho aj ja a zhodila som v pase 25 cm,v bokoch 15cm atd.da vam dietu ktora je zdrava a ucinna.myslim ze to nie je najlacnejsie cca 5000sk ale stoji to za to