Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Ako schudnúť

lubo

mimi ak chces napis mi na mail. viem ako ti pomoct ale je to na viac pisania. ozvy sa mi na mail lubomarjov@yahoo.com

manka

Mimi ja som po porode 10mes. vyzeram ako sud lebo som pribrala 23kg. Podeme spolu chudnut. Budeme sa priebezne informovat. Ja som napriklad prestala jest sladke teda aspon sa snazim. Co ty na to?

mimi

mam už skoro 100 kg a neda sa mi schudnuť aj keby som velmi chcela.Nemam dosť sebazaprenia a po každej diete priberiem aspon 5kg.To už trva niekolko rokov.Som velmi nešťastná.

aja

Ahoj Kiri, prosim ta poslala by si mi tu dietu, pretoze aj ja sa pokusam schudnut, a bez výsledku. Uz neviem co skusit. Dakujem

amalia

dobriden chcela by som opitat ze ako mam schudnut mam 15 a mam 51 vazim a chcela by som aspon schudnut asi tak 10kilo piste cakam

jaaaaaa

Na chudnutie je vzdy najlepsi pohyb - dlhá chodza, byciklovanie, plavanie apod. Nesportuj hlavne koli postave, sportuj hlavne pre to, ze si pri tom s priatelmi, ze sa pri tom bavis. Inak ta to hned prestane bavit.

lea

ahoj kiri. Aj ja by som chcela tú diétu od tvojej mami ale vravela si že ju pošleš len na mail? pripísať ti ho na budúce? pa

nicky69

kiri prosim ta das mi tu dietku co mas od svojej mami??please bo by siom strasne chcela schudnut 10 kg...diki moc