Chcela by som poradiť, ktorá z vás ma dobrý recept na chudnutie alebo dobrú radu nech mi dá vedieť.
Ako schudnúť
mam velmi vypukly zadok chcela by som ho mat aspon o polku mensi,chcem to spravit nie len pre seba ale aj pre mojho priatela,sice tvrdi ze sa mu paci ale aj tak...nepoznate niekto nejake ucinne cviky alebo dietu ktora by zabrala...dakujem :D
Ja som schudla za jeden mesiac 10 kg. Netrpela a jedla. Ale je otázka čo ješ a koľko.Ja si dám na tanier takú porciu akú na akú som bola zvyknutá a automaticky ju rozdelím na polovicu. Zjem z nej len tú polovicu.A žiadné chleba nejem len sušené chleba alebo ktoré je už 1 deň staré. Od chleba sa najviac tučnie. A nejem polievky. Ja nerobím žiadný šport a jem aj o 22 hodine ked mám chut. schudla som a som rada ,že ti môžem touto cestou poradiť.
Gabriela
asi vela z vas by chcelo rychlu a ucinnu dietu bez jojo-efektu a, samozrejme, bez toho, zeby ste museli vynalozit nejaku tu fyzicku namahu. to teda neide. neprejedat sa, neprehanat to so sladkostami - jasnacka. ale ziadne drasticke diety, jest humus, co vam ani nechuti. co v skutocnosti potrebujete je POHYB! chudnut na gauci sa NEDA!
Nemozem schudnuť...neviem sa ovladať...poradte mi
baby ja vam viem odporucit asi tolko ze menej jest!ja jem vsetko o polovicu menej!po 4-5hod nejest vobec a kazdy vecer cvicit aspon pol hodinku!kazdy tyzden o 10min viac!mne isli 2kila za 2tyzdne dole!lenze som nevydrzala a tak uz necvicim len nejem a drzim si vahu!ziadne drasticke diety!zbytocna celulitida z priberania a chudnutia dokola!takze cvicit!
babule, ked chcete vidiet vysledky vasej diety, skuste si pocitat kilojaule. Za cely den by sa mali zjest potraviny v hodnote 5000 KJ a verte tomu, ze za dva mesiace a mozno aj skor,ak popri tom budete aj cvicit aspon 40 min. denne, uvidite vysledky :o) FUNGUJE TO, sama som to vyskusala a doteraz sa toho drzim
treba vela sulozit...:) to pomaha,casto,bezpecne,prijemne...:)
Aj ja by som potrebovala poradit s dietou su vobec dobre a ked ano niejaku odporucit.