Chcela by som poradiť, ktorá z vás ma dobrý recept na chudnutie alebo dobrú radu nech mi dá vedieť.
Ako schudnúť
Ďakujem luci
Pokúsim sa riadiť tvojími radami, a kde dostanem kúpiť biochrom?A ako učinkuje?Diky
Eliza,
ja tiez ked som si povedala, ze ide dieta,tak sa moje telo zblaznilo a zacalo si pytat vsetko. A najma sladke. Teraz som si povedala, ze sladke ano, ale na ranajky- kludne kolacik (osie hniezdo a pod.), obed uz zeleninka, masko a pod.Snazim sa tak podla oddelenej stravy,citim sa potom lahsie. No a vecera max. o 17,00, potom uz len caj,voda, mineralka. Ked je uz velmi zle, do 19,00 este zeleninu (najradsej mam mrazenu-viem,ze naj je cerstva,ale co uz-od Bonduelle Cisarska zmes). Alebo na veceru tvaroh nizkotucny, resp. jogurt. Jednoducho bielkoviny. A funguje to. Ked mam chut na nieco kaloricke, necham si to na rano, aj ked vecer je na to najvacsia chut.:-) No a mala som aj problem s OBROVSKOU chutou na sladke, uz som si myslela, ze mam nejaku poruchu, ale teraz som si kupila chrom, Bio-chrom. a zrazu- v priebehu tyzdna-sa citim lepsie a chut, nie ze uplne, ale zmizla. :-)
odbotnik by mi asi za tuto odpoved pekne dal ale jedine co sa mne osvedcilo bolo dost striktne obmedzovanie jedla, len zelenina, ovocie a ryza. a samozrejme POHYB, dve hodiny denne vo fitku a ja sa citim fit a aj to vidno:) no a aby telo dostalo aj vitaminy uzivam ich v tabletach. Prajem vam vsetkym vela uspechu pri chudnuti:)
Ahojte! Prosím poraďte mi ako schudnút do dvoch mesiacov 7kg.Výšku mám 159cm a váhu 57kg,čo ma dosť deptá!Raz do týždňa chodím do fitka, dvakrát na plaváreň,v škole pracujem aj fizicky. Jedávam normálne, aj raňajkujem, len niekedy mám nálety na chladničku. A vždy keď si poviem, že budem držať diétu, sa prežerem! AKO MÁM SCHUDNÚŤ????????
Pohyb, pohyb, pohyb ... + upraviť jedálny lístok. Ak nepomáha skús prírodný prípravok lkvb6. Nájdeš na www.lkvb6.sk
Sú tam aj zaujímavé články o chudnutí.
Podľa toho čo píšeš mala by si jesť čo najviac nie vo veľkom množstve zeleninu a ovocie zhodíš aspoň niekoľko kilou nie moc ale aspoň sa budeš cítiť dobre.A viac sa pohybovať nie stále sedieť ale myslím to v dobrom som Miška
Keď je niekoho meno v hlavičke napísané červeným znamená to, že stačí dať naň kurzor a objaví sa Ti mailová adresa. Kto ešte chcete tú moju diétku, napíšte mi m@ilík, POšLEM vám ju.....zatiaľ som ju odosielala 74 ľuďom, z toho bolo 70 žien. Tie, kt. mi odpísali späť neboli nespokojné.....však skúste, ako chcete...Kiri