Ako schudnúť

ariola

Je tu niekto s TRNAVY ? Ja by som tiez chcela schudnut, a verim tomu, ze keby som mala kamaratku s takym istym problemom tak by nam to spolu islo ovela lahsie.

luci

Ej, a este som zabudla. Nejest velmi medzi jedlami. Dopriat telu cas na stravenie. Tak 3-4 hodinky. Treba sa nejako zamestnat,aby clovek nemyslel na jedlo. Lebo ja som ten typ, co by jedol stale. Aj ked je uplne plny. Ini ludia zas na jedlo ani nepomyslia. Ach ako im zavidim. :-)

luci

Eliza,
ja tiez ked som si povedala, ze ide dieta,tak sa moje telo zblaznilo a zacalo si pytat vsetko. A najma sladke. Teraz som si povedala, ze sladke ano, ale na ranajky- kludne kolacik (osie hniezdo a pod.), obed uz zeleninka, masko a pod.Snazim sa tak podla oddelenej stravy,citim sa potom lahsie. No a vecera max. o 17,00, potom uz len caj,voda, mineralka. Ked je uz velmi zle, do 19,00 este zeleninu (najradsej mam mrazenu-viem,ze naj je cerstva,ale co uz-od Bonduelle Cisarska zmes). Alebo na veceru tvaroh nizkotucny, resp. jogurt. Jednoducho bielkoviny. A funguje to. Ked mam chut na nieco kaloricke, necham si to na rano, aj ked vecer je na to najvacsia chut.:-) No a mala som aj problem s OBROVSKOU chutou na sladke, uz som si myslela, ze mam nejaku poruchu, ale teraz som si kupila chrom, Bio-chrom. a zrazu- v priebehu tyzdna-sa citim lepsie a chut, nie ze uplne, ale zmizla. :-)

anonym_7601

odbotnik by mi asi za tuto odpoved pekne dal ale jedine co sa mne osvedcilo bolo dost striktne obmedzovanie jedla, len zelenina, ovocie a ryza. a samozrejme POHYB, dve hodiny denne vo fitku a ja sa citim fit a aj to vidno:) no a aby telo dostalo aj vitaminy uzivam ich v tabletach. Prajem vam vsetkym vela uspechu pri chudnuti:)

eliza.

Ahojte! Prosím poraďte mi ako schudnút do dvoch mesiacov 7kg.Výšku mám 159cm a váhu 57kg,čo ma dosť deptá!Raz do týždňa chodím do fitka, dvakrát na plaváreň,v škole pracujem aj fizicky. Jedávam normálne, aj raňajkujem, len niekedy mám nálety na chladničku. A vždy keď si poviem, že budem držať diétu, sa prežerem! AKO MÁM SCHUDNÚŤ????????

karči

Pohyb, pohyb, pohyb ... + upraviť jedálny lístok. Ak nepomáha skús prírodný prípravok lkvb6. Nájdeš na www.lkvb6.sk
Sú tam aj zaujímavé články o chudnutí.

miška

Podľa toho čo píšeš mala by si jesť čo najviac nie vo veľkom množstve zeleninu a ovocie zhodíš aspoň niekoľko kilou nie moc ale aspoň sa budeš cítiť dobre.A viac sa pohybovať nie stále sedieť ale myslím to v dobrom som Miška

kiri

Keď je niekoho meno v hlavičke napísané červeným znamená to, že stačí dať naň kurzor a objaví sa Ti mailová adresa. Kto ešte chcete tú moju diétku, napíšte mi m@ilík, POšLEM vám ju.....zatiaľ som ju odosielala 74 ľuďom, z toho bolo 70 žien. Tie, kt. mi odpísali späť neboli nespokojné.....však skúste, ako chcete...Kiri