Chcela by som poradiť, ktorá z vás ma dobrý recept na chudnutie alebo dobrú radu nech mi dá vedieť.
Ako schudnúť
nezozeniem Ti ani jednu.
Pre Jatyona nevieš mi zohnať aspoň 1 balenie, čakám na odpoveď
volam sa edo kosmel mam 15 rokov 168cm a 75 kil a neviem ako schudnut nevedia my pomoct ani rodicia peosim poradte mi ako mam schudnut pretoze sa mi vsetci smeju a ja sa hanbim
je to pravda.
boli take zdraviu skodlive, ze zakazil vyrobu.
.
kupit sa daju iba od mafianskych priekupnikov.
počula som, že tbl. Adfipex retard sa už nevyrábajú je to pravda? Ak nie, kde sa dajú kúpiť?
daria, dúfam, že máš pravdu, lebo ako som si prečítala, čo by som mala a čo nemala jesť s mojou krvnou skupinou, tak som zistila, že veci, ktoré milujem by som si mala odopierať (aj keď sú zdravé). Takže neviem, či je to pravda, ale ja som si sama pre seba povedala, že je to blbosť :-)))
to kto tu pisal o diete podla krvnych skupin?...:))) sa spamataj, nemusis verit vsetkym blbostiam v novom case pre zeny...potrava sa rozlozi skor ako pride do kontaktu s krvou...krvna skupina nema nic spolocne so spravnou vyzivou...(studujem medicinu tak sa na mna nieco nalepilo) :)))))))
sorry za to slovo minulý.. ved to bije do očí..
cawte! ja som schudla cca 3 kg, a to cez tieto Vianoce.. najviac jedla vsade okolo a ja som z neznámych príčin trpela nechutenstvom.. schudla som velmi rychlo a vôbec som sa nesnazila.. myslela som si, ze ked sa mi vráti chut tak hned priberiem, ale zatial sa to nestalo.. hoci som sa mynulý týžden prežierala - no minimálne to bolo prežieranie v porovnaní s tým, ako som jedla cez vianoce.. hehe.. hormony vedia narobit poriadnu neplechu.. v spojení so zlou náladou je to katastrofa pre chudnutie.. ale zmensit porcie je základ.. inak kto pisal ze cvici pilatesa? ja by som to tiez rada skusila, ale nepoznam tie cviky.. poradis? plus mam doma gym loptu ale ani na to nepoznam dobré cviky..