Ako schudnúť

pribinacek

čaute,mám len 18 a už mám 7 kg nadváhy a neviem,ako sa ich zbaviť.Objednala som si aj ti-ji náplaste,ale či to bude k niečomu dobré,to vážne netuším.Ak máte nehjaký zaručený recept,SEM S NÍM!!!!!!!!!!!!!!

nertera

Som hrozne radam že nie som sama s problemami chudnutia. Po deckach som nabrala a tak som obezna uz 12 rokov.teraz som este aj prestala fajcit, ale je to hrozne. mám za sebou 60 dní ti-ji naplasti a vobec to nezabera. Uverila som reklame toho doktora a radsej som si mohla za tých 2000 Sk kúpit stroj na cvičenie.Neverte reklamám, aj ked ja by som za tie peniaze vrazené do tabletiek atď. mohla íst na Malorku.

Alternativa

V sucasnosti prevladaju postupy na schudnutie spojene s pravidelnym jedenim 5x denne vyvazenej stravy bohatej na vlakninu, vitaminy, mineraly-vela zeleniny i ovocie. 1 pitny rezim. Jedenie len pri pocite hladu je vraj sokovy pristup pre nase telo a aj tak reaguje - sup a robi si tukove zasoby, co ak zase dlho nic...:o)

Janulka

Ahojte! Mne sa darí "zoceľovať" telo cvikmi od Sipeky. Kúpila som si kazetu VHS, tak som teraz spokojná. Link na ňu je: www.svetknihy.sk
Veľa zdaru!

ja.

POTREBUJEM SCHUDNUT S ROTKY A Z BOKOV, KTO MI VIE POMOCT, BEREM TABLETKY LKVB6, ALE NIC, AJ KED SA PRIZNAM, ZE KAZDY DEN JEM SLADKE, ALE TO PRETO LEBO MAM PRED .... VIETE CIM BABY, TAK MAM CHUTE :)

vrr

jasne, ratajte kalorie, to je najucinnejsie, len trocha prace s pocitanim, ak nepresiahnete napr 900kcal za den tak schudnete za mesiac tak 5-6 kg

rejny

mozem potvrdit, ze dieta, pri ktorej sa pocitaju kilojoule fakt zabera. ja som tak schudla za tyzden 4 kila. a je dobre jest len ked ste naozaj hladni!!!

lienka21

jednoduchu surovu dietu,v takom slova zmysle ze nemusim varit a schudla by som z brucha,stehien a zadku a samozrejme 200, brusakov, 20 sklapaciek, bocne partie brucha,cviky na stehna kliky atd.na kilach nezalezi ale aby bol vysledok aspon trochu vidiet

krisi10

Ahoj!Mohol by mi niekto poradit ako by som mohla schudnut tych 18 kg.....nemusi to byt hned!Bola som u endokrinologicky a ta mi povedala ze by som nemala drzat nejaku drasticku dietu ,tak by som chcela poradit ako si zostavit jedalnicek aby ma jedlo zasytilo a pritom aby som nebola hladna.
Skusala som obmedzit jedlo a vidrzalo mi to asi 2 mesiace a schudla som 4 kg no potom som sa 2-3razy normalne najedla a vaha sa mi vratila...(dokonca som pribrala)...tak ak niekto vie ako mi pomoct prosim o pomoc///