Ako schudnúť

Pišta

Milé, mladé sqaw!
Tak ako slnko zapadá každý deň za ostrými štítmi Skalistých hôr a vrhá tiene na krásnu prériu, tak váš zdravý úsudok denne zapadá za ostré výčnelky rozhodnutia schudnúť za každú cenu a vrhá tiene na vaše budúce zdravie.
Veľký Manitou vám dal do vienka veľké zdravie. Jeho široké srdce vám ale odpustí ak sa na svoje zdravie budete pozerať ako na čistú bystrinu, ktorú netreba kaliť hlúposťami.
Potom vaše kroky v živote budú ľahké, ako kroky gazely, hlavy múdre ako je múdra sova, telá pružné a svižné, ako telá pstruhov a srdcia plné lásky ako srdce matky ku svojmu práve narodenému malému potomkovi.
Dohovoril som, howhg!

Nikola0704

Kiri, ja som ti len chcel uľahčiť prácu. Osobne nemienim žiadnu diétu držať, len si dávam pozor, čo jem, pijem veľa vody (pol hod. po jedle nie) a cvičím.
Inak, môj snúbenec je dôkazom toho, že každý sme iný. Robí všetko inak, ako by mal. Je veľké porcie raz (max. dvakrát) denne, kŕmi sa hranolkami, MC Donald-om, pije Pepsi, vôbec neje zeleninu a ovocie a za cca 3 mesiace schudol 15 kg. Ale popri tom cvičí. Problém je, že sa nezdravuje zdravo. Ale účel (schudnúť) to splnilo.

Zdenka P

Nedrž žiane diety. Preprogramuj si myslenie a ani si nevšimneš, že prestávaš jesť. Je to jednoduché, len treba naozaj chcieť. Sama mám problémy s váhou. Ale už som si povedala DOSŤ!
Chcelo by to viacej ľudí, aby sa vzájomne myšlienkovo hecovali.Držím Ti palec.

kiri

Ahoj Nikola0704: Mohla by somtú diétku sem vycapiť, ale ja som človek, torý frčí na empatii a čo najosobnejšom styku. Keď mi človek priamo napíše na mai, že tú diétu chce, je to aspoň určitým znakom, že záujem je vážny a že si to len tak neprebehne očami a povie si........hocičo, napr. výhovorku...
A okrem toho chcem, aby mi dotyčná napísala, ako to dopadlo.... :-)

evita

Ahoj, ja som schudla od augusta min. roka 10 kg a chcem v tom ešte pokračovať.
Nedržím nijakú diétu len sa riadim týmto:
ráno: ovocie
obed: normálny v robote
večera: 1 ks chleba s niečím plus zelenina čo najviac alebo akákoľvek iná zelenina na všelijaký spôsob -
nehladuješ - čiže nepoznáš vlčí hlad
a nevyješ chladničku a schudneš.
Držím palce pri chudnutí
Evita

kiri

...dostala som od mamy jednu diétku, kt. som aj dodržala a napriek tomu, že zo mňa tie kilá idú pomaly, až nasilu a nechcú opustiť moje telo, schudla som sľúbených 8 kg...
A to vôbec nemám pevnú vôľu....ibaže táto kúra nie je o tom, aby ste sa vyhladovali,.....hladný človek je desne nervózny...ale o kombináciách(možno nejak podobne, ako pri del.strave)...no konečným výsledkom je číslo na váhe a opasok v nohaviciach, na ktorých mi predtým išlo gombík odvaliť a slanina na bruchu mi z nich len tak kypela...
Ak chcete, napíšte mi na mail, pošlem Vám JU...