Chcela by som poradiť, ktorá z vás ma dobrý recept na chudnutie alebo dobrú radu nech mi dá vedieť.
Ako schudnúť
Chudnutie spociva v dodrzani zakladneho pravidla: Mnozstvo energie, ktoru vynalozi vase telo musi byt vyssie, ako mnozstvo energie ziskanej z prijatych kalorii. Ja sa snazim byt pohybovo aktivna, 3 krat tyzdenne chodim do fitka, pred kazdym cvicenim si dam jednu flasticku L-CARNITIN +PYRUVATE+HCA (na spalovanie podkozneho tuku) a pred masnejsim(kalorickym) jedlom jednu kapsulu Fit Chitosferínu, ktory zabranuje z ukladaniu tuku (z jedla) v tele. Pripravky som si obstarala na www.gym.sk a som s nimi naozaj spokojna. Ale ziaden pripravok nie je zazracny a bez telesnej aktivity len tazko dosiahnete uspech.
ahoj mam problem s nadvahou asi behom pol roka som dost pribrala aj desat kilo.neviem sa s tym vyrovnat.ani velmi nejem a vecer uz vobec nie sladke vobec a neviem nschudnut ani kilo.poradi mi niekto ako je to mozne a co mam robit.som zufala uz neviem aku dietu mam drzat.nevie niekto v com moze byt problem??????vdaka
ja si myslim, ze je to celkom jednoduche. staci vynechat vyprazane jedla, sladke jedla ako su kolace z bielej muky,a podobne. ak mas neodolatelnu chut na sladke, vyberaj si a vychutnaj si ju. mala by si jedavat kazdy den ovocie aj zeleninu, cerealie ako su musli, ovsene vlocky s medom...a samozsejme, teda pokial nie si vegetarianka, dopraj si 3-krat tyzdenne biele maso ale len so zeleninou. alebo tiez rybku, je veeeelmi zdrava pokial sa pripravuje len na oliv. oleji alebo troske masla. ak sa da, snaz sa riadit delenou stravou avsak nemusis to uplne prisne dodrziavat. staci na veceru , aby telo malo menej prace so spracovanim potravy. veceraj 2 hodinky pred spankom. a samozrejme, dolezity je pohyb. aspon 3-krat do tyzdna si zajdi na aerobic alebo do posilky, kde ti poradia. alebo si kup dvd s cvikami pilates. vela uspechov.
Ahojte mozte mi prosim poradit potrebujem schudnut aspon 15 kg do oktobra kedze sa chystam na jednu akciu a velmi by som chcela vyzerat dobre. Potrebovala by som upravit jedalnicek neviem co z neho mam vypustit a co do neho zas vlozit prosim poradte mi aj nejake cviky pomocou ktorych by som nielen schudla ale aj spevnila postavu. Dakujem dufam, ze sa mi niekto ozve a poradi mi.
ahoj tak ja ti mozem len jedno povedat ja som zacala chudnut minuly rok v marci zacala som behavat a to kazdy vecer pravidelne nie mpc ale tak na tych 12 minut.. neboj sa ak nemas kondicku .. ja som si poprvom raze myslela ze ma domov dostane uz len pohrebnicke auto..a ak sa hanbis aby ludia nevideli fuciacu lokomotivu tak to rob ako ja idem behat len ked uz sa zotmieva.. a obmedzit stravu tiez mozes ale papaj vsetko ale uz po 15 nemusis .. staci ked budes len pit.. ja som mala 89 kg teraz mam 64 kg a prestala som behat asi po 4 meisacoch ako som zacala chudnut a vaha je stala a nejde hore..a dnes som sa rozhodla ze to skusim este raz ale uz iba nejakych tych 10 kil tak drzte alce.. ale hlavne pocuvaj papaj normolne lebo ja som prestala na urcity cas jest a mam teraz problemy so zaludkom . ked sa najem tak mi je blbo ale keby som jedla ako mala a nebola by som len 2 tyzdne na vode tak teraz nemam problem.. tak drzim ti palce aj vsetkym ostatnymmm....a nedaj sa odradit ludmi ... inak mam len 18 aby si vedela ze 89 kg na mne uz bolo moc a pri vyske 170 cm to bolo bleeeeeeeeeeeee
Ahoj, kedze som bola vyzvana, takze...:D. Prave strava nie je to, co ovladam, nieco viem. Moj nazor na ponuknuty jedalnicek: zalezi, aky system stravy mas doteraz. Isla by som na male porcie 5x denne. U mna by urcite tak rychlo zhodit tych 3-4 kg/tyzden neslo. Bola by to hmotnost asi na 1 mesiac, Co je urcite rozumne. Neskusaj schudnut 3-4 kg/tyzden, je to prilis rychle pre organizmus. Jasne, ze v mesacnom jedalnicku by muselo byt viac pestrosti /ryba, biele maso, vlaknina/. A k pitnemu rezimu: 1l zeleneho caju by som znizila, resp. by som ho nahradila cajom pu-ehr, ktory je napomocny pri odburavani tukov. Aj caj z maty je dobry. Skus temu BMI index ako lusk, mozno najdes nejake napady a tam Ti kamarati urcite poradia. No a nezabudni na pohybovu aktivitu.
chcem sa opytat, ci mi pomoze na schudnutie takych 3-4 kg, keby som cely tyzden jedla takto. ranajky. ovocny salatik, obed. hneda ryza so zeleninkou, vecera.zeleninový šalátik. hm??A K TOMU KAZDý DEN 1L ZELENéHO CAJU. MNE SA TO ZDA CELKOM DOBRY SPOSOB ALE SOM ZVEDAVA NA VAS NAZOR. HLAVNE NA NAZOR ALTERNATIVY, LEBO PODLA MNA SA VYZNA VO VELKOM MNOZSTVE OBLASTI, NO NAJMA CO SA STRAVOVANIA TYKA. DAKUJEM.
kvetinka ozvi sa mi