Ako schudnúť

geraldine

Mne je z vas asi najlepsie. Ja sa mozem nazrat sladkeho aj o polnoci a nepriberiem ani kilo. Sladke jedavam odjakziva, delenu stravu som nikdy neskusala, porcie si davam aj za troch niekolkokrat denne, nesportujem a nastastie to so mnou nic nerobi. Nad 50kg som sa za tych mojich 22 rokov zivota nikdy nedostala. Zdedila som to po otcovi. Takze v mojom pripade to je vrodene.

medusa

Pracujem s ľuďmi,ktorí chcú schudnúť,ale ich jednoducho nedostanete do telocvične alebo fitneska, nie tak ešte behávať.V mojej ponuke sú prípravky, ktoré nahradia kompletné denné menu. Veľmi dôležitá je trpezlivosť a hlavne ak to chcete skúsiť, ozvite sa.Vyskúšajte a tešte sa na výsledok!A hlavne je to bez jo-jo efektu a podporí to ešte aj vaše zdravie. Tak do toho!

martusica

ahoj kiri, prosim aj mne tu dietu posli, ja som skusila za 12 tyzdnom delenu stravu, pomohlo to 9 kg islo dolu, teraz by som rada skusila tu tvoju. vdaka. Martuska59@pobox.sk

Alternativa

Denike55,
naozaj nemas dovod k zufalstvu :o). Ojoj, v zivote su ine veci a clovek sa k nim musi postavit konstruktivne. Aj schudnut sa da aktivnou pracou. Preco si davas limity? Ak mas naozaj nadvahu, pozri si temy o zdravej vyzive a zdravom sposobe zivota. Ked budes zit radostne, bez mindrakov z nadvahy a k tomu pridas zdrave navyky - to sa budes divit, ze kilecka odbudnu a co je hlavne, Ty budes stastna a budes sa citit dobre. A v tom momente sa za Tebou otocia muzi /alebo chlapci?/a povedia si: to je uzasna baba. A vobec to nebude o postave. Zvaz a usmej sa :O)

denike55

Ahojte!! Prosííímm!!!vsetci ktory vedia ako schudnut za 30 dní!!! prosíím pomozte posielatjte mi typi na shark@dornet.sk a naozaj prosíím som zufala!!!

lenulka

ak chcete schudnut staci si lahnut na 15 minut do uplne horucej vody a za den schudnete kilo.mam to vyskusane.samozrajme neprejedat sa.