Ako schudnúť

miruska

Ahoj, máte niekto skúsenosti s čajom lietajúca lastovička? Vraj je veľmi účinný a pomáha pri chudnutí?

tvojdudrosko

Ahojte,no ak by tu bol iekto z Vas z Kosic,ale nemusi byt a mal by zaujem o doplnok vyzivy,ktory rozpusta tuky,tak napiste mail na tvojdudrosko@pokec.sk a dozviete sa viac.NEJDE o nahradu stravy!!!!,je to vyzivovy doplnok,cize jest treba,ale nie zrat.Diety su len kratkodobym riesenim.Majte sa krasne a ak mate zaujem,tak piste :)) papa

salajka

Tak vážení som na úspešnej a nie až tak náročnej ceste,každý si zykne, hlavne ak má cieľ a pevnú vôľu, potom to už ide samo, hovorím samozrejme o chudnutí.
Za štyri mesiace som schudla o 14 kg, a to som v polovičke cesty. Cítim sa výborne a zdravotne som v poriadku (dúfam). Ako sa mi to darí, namiesto liekov a všelijakých diét som využila celoživotné skúsenosti a zdraví rozum. Už nepotrebujem žiadne drahé tabletky ani namáhavé cvičenia v športových centrách. Dnes sa mi už nechce pokračovať, ale nabudúce napíšem viac.

*nika*

haloooo....PROSIM POSLITE MI NEAKE RECEPTY NA MOJ MAIL ...prosiim pomozte aj mnee q.(( chcem strasne schudnuttt..tak 10 kil apson heh..q:))) zaa take 3 tyzden...heh...prosiiiim q:(((

marissa

podla mna diety nie su zdrave.bola som strasne tlsta.potom som zacala jest pravidelne a kolko mi chutilo.jedla som vela ovocia,a vyhybala som sa nezdravym jedlam ako hranolky,bagety , hamburgery a pod....sladkosti som jeda kedy mi len chutili.ale stale som sa hybala.rano pred skolou 20 min. cvicenia po obede 1 hod.prechadzka a vecer behanie.po 3 tyzdnoch som zacala chudnut az do teraz.dodrzujem to stale a vobec netrpim dietami.zijem zdravo.