Chcela by som poradiť, ktorá z vás ma dobrý recept na chudnutie alebo dobrú radu nech mi dá vedieť.
Ako schudnúť
tukozrudska polievka-ked to zozenies aj s pokynmi co jest kazdy den pocas 7dni tak mas za tyzden tych 7-8 kil dole, presla som tym, len sa treba ustrazit potom aby si to nenabrala spat, ja sa drzim uz asi 5rokov.pripadne delena strava.no a samozrejme treba celkovo zmenit svoj jedalnicek svoj sposob zivota aby si si to udrzala, sport....drzim palce
ja som planovala schudnut cele prazdniny..ale schudla a potom zas pribrala...teraz za tento tyzden aj ja musim schudnut lebo vela casu mi nezostava...dneska som sa zas napchavala:((...teraz mam hrozne vycitky..od zajtra to uz berem vazne
aj u mna sa dostavil jojo efekt ale musim vydrzat tyzden bez stravy pretoze fakt surne potrebujem schudnut a mam uz len tyzden..po diete budem musiet jest velmi malo a vela cvicit aby neprisiel jojo efekt..dufam ze ked uvidim na sebe vysledky tak dam prednost svojej postave pred chutou na jedlo..
leah..me howor...ja som to mala tak ze som sa rozhodla chudnut a schudla som 3 kila..ale potom jojo-efekt...som 2 kila zas pribrala potom schudla a zas pribrala a tak...teraz chcem schudnut bez jojo efektu...napr.drzim dietu 3 dni a 4.den uz zjem secko co mi pride do cesty=(
caw LEAH...ja som zacala trocha chudnut ale vcera aj dneska som sa strasne prejedla...chcem do skoly schudnut ale 5 kil...treba vela pohybu a za den by si nemala viac ako 6000kj