Chcela by som poradiť, ktorá z vás ma dobrý recept na chudnutie alebo dobrú radu nech mi dá vedieť.
Ako schudnúť
Ahojte.Mam 15 rokou 170cm a 65kg chcela by som schudnut 5-7kg,ale nedari sa mi :-(.Mam slabu volu:-(.Poradte mi ako by som to zvladla? U mna su nerizikovejsie hodiny 14:20hod. pretoze vtedy pridem zo skoly.Po 17:00hod pre mna nieje problem nejest ale ja to vzdy pokazim v tu hodinu.Ako sa mam vtedy ovladat?Dakujem
skuste nejest po piatej a nepchat sa...pomaha to!!!!ja mam kilo za den dole!!!!!!!!
Ahojky ja mám 14 a 162 cm a naviac co ma najviac stve 65 kíl ... myslíte ze to moze byt aj prenesené génmy (moji rodicia niesu najstíhlejsí) rada by som sa ich zbavila cele prázdniny som cvicila a menej jedla a schudlA som len 2 kg za dva mesiace pomoztemi (najhorsie je ze v triede ma preto nemajú moc v láske) POmÓOOOOc
..zmeniť jedálny lístok...vylúč biele pečivo..jesť veľa zeleniny a ovocia...denne piť 3 litre vody...a aj troška cvičiť..rýchla chôdza a prá brušákov..večer nejesť!!! neprežierať sa....ale hlavne sa hýbať...a najlšpie by bolo vylúčiť sladké..ale to sa nedá =)) teda aspoň u mňa =) a mrkni sa sem tam aj na energeticku hodnotu toho čo papáš..
super sa na to cviči a behom 2 mesiacov ked upravis jedalni listok a pravidelne cvicis aspon 45 min mas efekt zaruceny a pekne viditelny
NAJLEPSIE AKO SA CHUDNE A TO SAKRA POMAHA JE VYRADIT Z JEDALNICKU CHLEBA BIELY,KNEDLE A VSETKY MUCNE JEDLA TO JE HLAVNE POTOM VYPRAZANE A STACI KED LEN 30 MIN KAZDY DEN DOMA SI ZACVICIS......JA SOM MAJSTER NA DIETY DRZALA SOM ICH VELA,ALE NAJLEPSI RECEPT JE JASNE ZE POHYB ,CVICENIE A ZMENY JEDLA.ZIADNE TABLETKY NAPLASTE TIE KILA SA VRATIA NASPET ......MOZEM ODPORUCIT VYBORNE CVIKY NA CHUDNUTIE JE KAZETA ALEBO dvd CINDY CRAWFORD