Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Ako schudnúť

sofrineta

hm werka ja by som aj brala spolocnost no tvoje rychle chudnutie sa mi vobec nepaci :(, pri nom som to vzdy aj rychlo pribrala a to dvojnasobne ,ja teraz chudnem radsej pomaly no schudla som uz 4 kg a vaha mi nekolise :), takze ak ma niekto zaujem o takýto typ chudnutia rada prijmem spolocnost :))

werka

ahojte ludia...uz tyzden drzim dietu...schudla som 3kila...ale vaha mi stale kolise...jem iba ovocie, zeleninu, sem-tam zjem nejaky jogurt a aj suchare...ale inak nic...cvicim len ked mam cas...sice ho velmi vela nieje... :D nema chut niekto chudnut v dvojke???ozvite sa mi na AngelOrDewil@azet.sk dakujem...papa...a vsetkym vela stastia... :)

majka 22

ahojte ..prosim vas neviete ako sa daju objednat tie programy na chudnutie????? na stanke -odkaz odstránený- ?

gretka 01

Objavila som veľmi, veľmi dobré články o chudnutí na -odkaz odstránený- odporúčam prečítať všetky všetkým.

kika16

prosim vas neviete mi niekto poradit z akych jedal sa prislis nepribera a z akych hej? chcem schudnut ale akosi sa nedari.dakujem

drobec18

elle...a mne to nejde..a ked som mala prvykrat tuto dietu(ked som este nebrala antikoncepciu) tak som schudka 4,5 kila.no a zatial mam dole len kilo a ta dieta polamy konci

denisa

Ahoj Katka25 ja by som chcela vedieť za aký čas si schudla tých 10 kg a čo si papala za celý deň. Ja tiež cvičím ale od januára sa mi podarilo schudnť len 3 kg a teraz už mesiac vôbec nič som neschudla ale ani nepribrala.Ďakujem.