Chcela by som poradiť, ktorá z vás ma dobrý recept na chudnutie alebo dobrú radu nech mi dá vedieť.
Ako schudnúť
hm werka ja by som aj brala spolocnost no tvoje rychle chudnutie sa mi vobec nepaci :(, pri nom som to vzdy aj rychlo pribrala a to dvojnasobne ,ja teraz chudnem radsej pomaly no schudla som uz 4 kg a vaha mi nekolise :), takze ak ma niekto zaujem o takýto typ chudnutia rada prijmem spolocnost :))
ahojte ludia...uz tyzden drzim dietu...schudla som 3kila...ale vaha mi stale kolise...jem iba ovocie, zeleninu, sem-tam zjem nejaky jogurt a aj suchare...ale inak nic...cvicim len ked mam cas...sice ho velmi vela nieje... :D nema chut niekto chudnut v dvojke???ozvite sa mi na AngelOrDewil@azet.sk dakujem...papa...a vsetkym vela stastia... :)
ahojte ..prosim vas neviete ako sa daju objednat tie programy na chudnutie????? na stanke -odkaz odstránený- ?
Objavila som veľmi, veľmi dobré články o chudnutí na -odkaz odstránený- odporúčam prečítať všetky všetkým.
elle a ako si chudla?
prosim vas neviete mi niekto poradit z akych jedal sa prislis nepribera a z akych hej? chcem schudnut ale akosi sa nedari.dakujem
elle...a mne to nejde..a ked som mala prvykrat tuto dietu(ked som este nebrala antikoncepciu) tak som schudka 4,5 kila.no a zatial mam dole len kilo a ta dieta polamy konci
Drobec ja som schudla 4 kilá, mohla som aj viac ale nechcela som..
ja sa chcem spytat..ci nahodou neviete,ci je mozne ze neschudnem preto lebo uzivam antikoncepcne tabletky????