Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Ako schudnúť

...

ja cvicim, a nie iba kvoli chudnutiu, ale jednoducho sa tak dobre citim ked si zacvicim. a snazila som sa menej jest a schudla som sice ale hned naspat...a teraz som cez sviatky uplne jedla a necvicila a schudla som cez dve kila...ja som ale aj tak zvlastny tip :) to ja len tak medzi recou

sofrineta

anka no asi ta sklamem je to dlha drina a hlavne odopieraie nejest uz vobec po obede ked tak iba jablko alebo caj :(, a z casu na cas aj trochu pocvicit (ja osobne cvicim denne bud 30 zenskych alebo 10 muzskych klikov)a celkovo sa snazim menej prejedat ale neviem ako to dopadne cez tieto sviatky , sice cez vianoce som schudla no teraz sa mi to take ruzove nezda :(

klifon

nie, nerobis nic zle.pri cviceni sa najprv formuju svaly a potom sa straca ten nadbytok. treba vydrzat. drzim palce.Pocas mojho chudnutia som to nazvala hluche miesto - po mesiaci sa vaha pohla

anka

ahojte!
Súhlasím s názorom, že keď cvičím, nechudnem. Aj keď menej jem, pričom sa snažím stravovať zdravo, začnem cvičiť, formuje sa mi svalstvo a neschudnem ani centimeter. Robím niečo zle?

anka

sofrineta!
Ahoj! môžeš prosím napísať, ako sa Ti to podarilo? Alebo len večer neješ a cez deň sa neprejedáš sladkosťami?