Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Ako schudnúť

funny007

mikaela.......preco uplne vylucit pecivo???....nejake to celozrne, grahamove a tmave pecivo urcite nezaskodi.samozrejme s mierou!
A myslim ze aj nejaku tu malicku sladkost raz do tyzna si mozes v pohode dat. ....Ak si ju budes stale odopierat namiesto kuska cokolady raz do tyzdna jej zjes kg za den....no to som trosku prehnala, :))) Clovek si ma dopriat vsetko co si telo pyta, no s mierou!....

funny007

Mily poradca:).tak asi je to individualne. Ja keby som schudla 5 kg za tyzden, tak mam problem si tuto hmotnost udrzat. Radsej chudnem pomalicky ale efektivne a natrvalo. :).....inak pozdravujem!

mikaela

pravidelná strava v malých dávkach 5-6 x denne vo veľkosti dvoch dlaní. Ja som schudla 8 kg, jem prevažne zeleniu a ovocie, orechy- do sýta, všemožne upravenú. Vylúčiť absolútne pečivo, cestoviny, sladkosti a nemiešať sacharidy s bielkovinami.

radka

AHOHJTE

AKO MAM
SCHUDNUT KED MAM AKESI OBRATENE STRAVOVANIE DO PIATEJ VECERA NIC NEJEM ALE O PIATEJ SI DAM VECERU ATD

Poradca

Katka25- Mám otázku. Vieš z čoho náš organizmus vytvára energiu??? Píšte hocikto ak súhlasíte s názorom Katky25.

Poradca

Funny 007. Schudnúť 5 kg za týždeň je REÁLNE mám s tým vlastnú skúsenosť a to som jedol 5 x denne ale nie je to zdravé. Ináč s tebou súhlasím. Snáď by som ešte povedal, keby ľudia "nežrali" ale jedli a nie hamburgery a podebné hlúposti a pili by viac vody a nie Pepsi coly tak by nebolo ani toľko "civilizačných chorôb"-to je blbý výraz.

funny007

Caute vsetci.......schudnut sa naozaj da.......len to chce trpezlivost a hlavne vediet sa ovladat. Nemozete vsak chciet schudnut za tyzden 5 kg, to je nerealne!.....Nedavajte si prilis vysoke ciele, aj tak by sa vam to nepodarilo. dobre je tak 0,5 max 1 kg za tyzden. Hoci som tomu nikdy neverila, ja som schudla tak ze som zacala pravidelne jest. Porcie boli sice mensie no zato castejsie. Fakt to funguje!....tak sa drzte, no neprehanajte to!........chudnite ale s rozumom!!

katka25

skúšala som rôzne diéty, lieky, ale nič nepomáhalo, chce to len cvičiť, viac vydávať energiu a menší príjem cuktov, tukov; zle sa to počúva, ale dá sa na to zvyknúť,(zo 62 kg na 52 kg:-))

ika1515

neviete niekto nieco o Atkinsonovej diete??alebo nejaku stranku kde je o tom podrobne napisane??hm plspls mi poslite na mail ika1515@azet.sk...diik plosiim

ika1515

noo aj mne by sa zisla nejaka dieta ale ja som schudla ked som cim menej jedla heh to tpomaha a hlavne vecer nejedzte