Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Ako schudnúť

pyrana

Ludia,pribera sa od cestovin,lebo nazory sa roznia a ja ich straaasne lubim.Viem,ze zalezi aj na tom,co si na ne das,ale myslim ciste cestovinky su velmi kaloricke?

myshina

Poradí mi niekto či môžem takto jesť lebo už skúšam všetko možné až ma hlava bolí od hladu.Dnes som zjedla len biely jogurt kefír ovocie pila trochu syra a dosť.Neviem prísť na to správne stále myslím na jedlo a to je zle ja to viem.Nemá niekto nejakú dobrú diétu alebo radu aspon týždeň by som to skúsila či to vydržím.Prosím.....myshino@inmail.sk Ďakujem Ďakujem.....

Katelin

emily16:si si napisala idealnu dietu aj super stravovanie:
) jasne ze tymto schudnes a aj bez jojo efektu,asi sa tiez pridam

goniometry

pls, potrebujem poradit... vela sa pribera z varenej sosovice a suroveho hrachu??? mozem to papat casto-aj denne??? diky moc...

pekna baba

mary lpg:
ohladom tej stranky...pouzivaj Internet Explorer a nie Firefox. Ak mas rychly Internet tak by sa stranka mala otvorit za 1-2 minutky, ak mas pomaly internet tak pockaj 3 minutky.
Na hlavnej stranke uvidis zoznam tych energii, prosim klikni na YOUTHENING.
S Internet Explorer sa to musi otvorit, len chvilku pockaj ak nemas rychly internet. Drzim palce!

germi

emily,
tak tomu ver ze schudnes!!! len sa neboj jest po 17., staci ak nebudes papat 3 hodinky pred tym, ako pojdes spat.. len to neprehanaj a sleduj, ci prijmas aspon 5000kJ denne, bo ak nie a o taky mesiac zacnes jest ako pred chudnutim, tak bude jojo efekt jak svina :)
drzim palceky!!

emily16

Moze sa takto chudnut? ze si dam na ranjky lupinky dobra vlaknina s mliekom na desiatu celozrny chlieb stvarohom alebo niecim inym. na obed nieco lahucke a na veceru nejku zeleninku a vzdy ked budem hladna tak si dam ovocie alebo zeleninu ale po 5 nic ani tu zel. a ovocie. a plus hodina alebo pol hod. cvicenie a este mam sancu tymto schudnut???

marry lpg

pekna baba: ahoj velmi ma zaujal tvoj prispevo o tej stranke ... no nic mi nejde .... kliknem tam kam si doporucila .... no objavi sa mi len fiaova obrazovka dole so zltym textom.... ptrochu anglicky viem ... :-) no dalej nic ... cakam a stal nic ...
velmi ma to zaujima, bo na takto "veciciky" dost verim ... ta ta prosim pomoz mi ...
Velmi pekne dakujem :-))