Ako schudnúť

vonkajsiavyziva

No ženy moje, tak pokiaľ chcete zhodiť veľa, tak vám odporúčam produkty, a ak len málo 5 - 10 kg, tak treba pred každým jedlom vypiť 2 dcl vody, okrem toho treba hlavne ráno veľa piť - vody neobsahujúce veľa K,Na, MG, Mn. pitnýrežim si zostaviť tak, aby ste vypili aspoň 4 dcl vody na 10 kg váhy. Jesť úplne všetko,ale menej na tanier, a hlavne pomaly jesť, lebo impulz do mozgu zo žalúdka ide až po 20 inútach. Ale je nutné, aby ste jedli všetko, lebo inak vám budú chýbať vitamíny, stopové prvky, .... rôzne živiny.

mi3a

gadget-ja som tiez neak tak makala na sebe a este makam a pocas toho som prisla na to ze cvicenim ti rastu svali a tak az moc neschudnes no neviem ci je to tym ale myslim si to

mi3a

ludia ak nekto vie ako sa da schudnut do leta takych 5 az 10kg tak nech da vedet lebo na leto sa treba ukazat v dobrej forme:-)

gadget

Mam pocit, ze by som mohla kazdemu radit, co kedy a kolko by mal jest. skutocne uz za par rokov som nazbierala tolko info, ze az. ALE NIKDY sa mi nepodarilo uplne schudnut. Cez leto som sla na svadbu, chcela som byt kocka, tak som kazdy den chodila rano nalacno behat 3-4 km, poobede som chodila von na bicykli a potom do telocvicne cca 2 hod aktivity. nejedla som prilis vela, ved v lete ani nechuti. A VYSLEDOK? za 2 mesiace dole 3 kila dole, s tym, ze som den pred svadbou drzala postny den -iba tekutiny. poradi mi niekto, co mam robit? kde robim chybu?