Chcela by som poradiť, ktorá z vás ma dobrý recept na chudnutie alebo dobrú radu nech mi dá vedieť.
Ako schudnúť
katka 25 ma pravdu..nie je to v nicom inom!! takisto- zo 56na 43.. rozdiel je iba v strave a pohybe..
poradte mi niekto ako schudnem 2-3 kila....mam pravidelny pohyb a da sa povedat ze sa celkom zdravo stravujem...
A načo??????
Jak přecházela staletí, měnila se i estetická měřítka na ženskou krásu: od naší pramáti z Věstonic, přes chlapeckou Twiggy až k ženám-kulturistkám, všechny ženy se podřizovaly rozmarům módy či vkusu a formovaly či deformovaly svá těla do nových forem. Asi proto mi trvalo dost dlouho, než jsem pochopil, že každé ženské tělo je stejně krásné: od klasických řeckých soch - zcela určitě trochu idealizovaných - až k macatým měšťkám Albrechta Dürera. Všechny jsou vlastně jen projekcí našeho pohledu na plátno našich představ. A přitom mají tolik společného: jsou tak krásně oblé, tak krásně tří-dimenzionální! Jsou to milostné dárky, které se liší jen tím balením.
Jan Saudek
katka25 aj ja by som to kcela vediet,ze ako ti to slo? :)
AHojte..stravujem sa zdravo ale chcela by som sa spytat ci schudnem aj v tedy ked buddem jej tak povediac do syta???
gadget..asi nemas az taky dobry metabolizmus... :(
mima kolko maš kil a aky vek
mám 13 rokov, meriam asi 160 cm a vážim okolo 56 kilo!! ako mám schudnúť??
Má len 14 rokov a mám 59 kg čo mám robiť