Chcela by som poradiť, ktorá z vás ma dobrý recept na chudnutie alebo dobrú radu nech mi dá vedieť.
Ako schudnúť
Neviete niekto nejakú stránku na pilates?
Oddelena strava mi pomohla ale ked som vyskusala nejest uhlohydraty alebo ich obmedzit tak som schudla este viac a nebolo to tazke. Zasada je jedna - jedzte velmi vela salatov a polievok, salaty si davajte s pecenym kuriatkom, ziadne zemiaky, ziadny chlieb ani ryzu a polievok kolko len chcete. Zarucujem ze sa podari, ak sa to podarilo mne. Nasla som tu vo forume radu zdarma je jedna stranka ktoru som kazdy den pozerala 20 minut a kila isli dole akoby sa to sadlo topilo. Sadlopevne topene sadlo. Ta stranka je zdarma a dakujem tomu cloveku kto mi ju doporucil, fantazia, len 20 minut pozerat na krasne obrazky na pocitaci, vobec nie som hladna a mam krasnu plet. Ta stranka je:
www.energizingtechnologies.com
Ked tam budete, kliknite na YOUTHENING a po 2 minutach uvidite obrazky za ktorymi je vraj schovana energia na optimalnu vahu. Mne to teda hrozne pomaha, neviem ako pochodite vy. Ale co mozete stratit? Nic, je to zdarma.
Aha, a ranajky nevynechavajte, posledne jedlo o 16:00 a potom uz len jablko. To sa mi zarucilo.
Anka,
deje sa to len na začiatku. Keď cvičíš nahrádzaš tuk svalovou hmotou a tá je ťažšia ako tuk, preto máš pocit, že váha nejde dole. Treba sa merať nie vážiť. Dočítala som sa o tom na -odkaz odstránený- - stránka tu už bola niekde spomínaná. Osobne som sa dala na behanie a posilňovanie a prvý mesiac som mala pocit rovnaký, no teraz mám 12 kg dole. Je pravda, že užívam aj prírodný prípravok Lkvb a tráviace enzýmy bromelain a papain, ale tie užívam od začiatku chudnutia a v páse som mala napr. o 5 cm menej, no váha bola tá istá. Pozri spomínanú internetovú stránku liečebnej výživy je tam veľa zaujímavých info, čo a ako pri chudnutí. Mne sa začalo dariť, ale zmenila som dosť. Môj recept: nejem vôbec sladkosti, vynechávam tučné jedlá,jem 4-5xza deň malé porcie-nikdy nie veľa naraz, jem veľa, veľa zeleniny, po 18 hod. nejem - keď mám hlad pijem čistú vodu, začala som cvičiť, prvé tri mesiace som užívala prípravky na zlepšenie metabolizmu (žiadne svinstvo - čisto prírodne kelp,lecitín,jablkový ocot,vit.B6, tráviace enzýmy z papáje a ananásu). Kúru dodržiavam pol roka. Zníženie o 12 kg možno nie je pre niekoho veľa, ale zdravšie je chudnúť pomaly a váhu si potom vedieť aj udržať. Držím palce aj ostatným chudnucím.
Ahojte :) Pisem to uz asi do 4.diskusie, ale - pri chudnuti mi velmi pomohla stranka www.chudnutie-ako.sk. Je totiz treba pochopit, co, kedy a kolko treba papat, aby sme nepriberali, ale chudli. A to je tam vysvetlene uplne super, tak ked mate fakt zaujem schudnut, prestudujte si to :)
ahojte, chcela by som schudnut 5kg. Myslim, ze sa stravujem celkom v pohode, ale chyba je asi ze na veceru jem dost vela peciva, resp.rozky, chlieb... Poradite mi? nechuti mi ranajkovat, tak si davam leb jogurt. A takto ked je vonku horuco, mi nechuti vobec papat, od ranajok ma chyti hlad az okolo 16.00. Prosim, poradte co ranajkovat, obedovat, vecerat, ci mozem kombinacie mäso zemiaky a pod. Co narychlejsie 5kg...
samba: mozno je problem v tom ze jes menej ale co.Pretoze niekto moze poveddat ze jedol napr. za cely den 3 taniere salatu s reznami... a teraz si da IBA jeden vacsi a nechudne.Musis to rozlisovat,Ale ak sa stravujes zdravo tak moze byt problem v pitnom prijme alebo cviceni a ak aj to robis tak neviem
Ja tiež stále bojujem so svojou váhou. Má 175 cm a 63 kg a chcem sa dostať pod 60. Ale uvedomila som si jednu vec keď som išla v sobotu so svojim mužom v aute, na semaforoch stála mladá kočka v bedrových nohaviciach a trčalo jej bruško a vizerela veľmi spokojne. ja som to ako samozrejme hnusná žena okomentovala : stiahni bruško kočka - samozrejme len v aute nie nahlas. Na čo moj manžel povedal: Prečo, veď vizerá spokojne, vôbec neuznávam aby sa baby trápili keď je spokojná tak nech je tak ako je. Prečo majú byť všetky podľa šablóny. Radšej nech má brucho von s nohavíc ako keby bola anorektička. A mne padla sánka, lebo ma dobre zahambil.
AKo je to s vami po sviatkoch. vydržali ste držať dietu alebo ste sa utrhli. Ja sa musím priznať som jedla a dosť, ale som si dávala pozor na kombinácie, keď sladká tak len sladké nemiešala som a stal sa zázrak dnes ráno som sa vážila a nepribrala som ani gram. Tak som rada, ale aj tak som dnes jedla len jogurt, sucháre , jablko a čaj na chudnutie už 2 liter.