Ako schudnúť

pekna baba

Oddelena strava mi pomohla ale ked som vyskusala nejest uhlohydraty alebo ich obmedzit tak som schudla este viac a nebolo to tazke. Zasada je jedna - jedzte velmi vela salatov a polievok, salaty si davajte s pecenym kuriatkom, ziadne zemiaky, ziadny chlieb ani ryzu a polievok kolko len chcete. Zarucujem ze sa podari, ak sa to podarilo mne. Nasla som tu vo forume radu zdarma je jedna stranka ktoru som kazdy den pozerala 20 minut a kila isli dole akoby sa to sadlo topilo. Sadlopevne topene sadlo. Ta stranka je zdarma a dakujem tomu cloveku kto mi ju doporucil, fantazia, len 20 minut pozerat na krasne obrazky na pocitaci, vobec nie som hladna a mam krasnu plet. Ta stranka je:
www.energizingtechnologies.com
Ked tam budete, kliknite na YOUTHENING a po 2 minutach uvidite obrazky za ktorymi je vraj schovana energia na optimalnu vahu. Mne to teda hrozne pomaha, neviem ako pochodite vy. Ale co mozete stratit? Nic, je to zdarma.
Aha, a ranajky nevynechavajte, posledne jedlo o 16:00 a potom uz len jablko. To sa mi zarucilo.

bambuľka

Ahojte!
666241 až dnes som sa dostala na túto stránku.Zaujal ma tvoj príspevok z 29.10.2006,ja totiž v ten deň mám narodeniny, blahoželám Ti k schudnutiu.Môžeš mi napísať, ako sa Ti to podarilo.
Dakujem

terka s

Anka,
deje sa to len na začiatku. Keď cvičíš nahrádzaš tuk svalovou hmotou a tá je ťažšia ako tuk, preto máš pocit, že váha nejde dole. Treba sa merať nie vážiť. Dočítala som sa o tom na -odkaz odstránený- - stránka tu už bola niekde spomínaná. Osobne som sa dala na behanie a posilňovanie a prvý mesiac som mala pocit rovnaký, no teraz mám 12 kg dole. Je pravda, že užívam aj prírodný prípravok Lkvb a tráviace enzýmy bromelain a papain, ale tie užívam od začiatku chudnutia a v páse som mala napr. o 5 cm menej, no váha bola tá istá. Pozri spomínanú internetovú stránku liečebnej výživy je tam veľa zaujímavých info, čo a ako pri chudnutí. Mne sa začalo dariť, ale zmenila som dosť. Môj recept: nejem vôbec sladkosti, vynechávam tučné jedlá,jem 4-5xza deň malé porcie-nikdy nie veľa naraz, jem veľa, veľa zeleniny, po 18 hod. nejem - keď mám hlad pijem čistú vodu, začala som cvičiť, prvé tri mesiace som užívala prípravky na zlepšenie metabolizmu (žiadne svinstvo - čisto prírodne kelp,lecitín,jablkový ocot,vit.B6, tráviace enzýmy z papáje a ananásu). Kúru dodržiavam pol roka. Zníženie o 12 kg možno nie je pre niekoho veľa, ale zdravšie je chudnúť pomaly a váhu si potom vedieť aj udržať. Držím palce aj ostatným chudnucím.

evul

Ahojte :) Pisem to uz asi do 4.diskusie, ale - pri chudnuti mi velmi pomohla stranka www.chudnutie-ako.sk. Je totiz treba pochopit, co, kedy a kolko treba papat, aby sme nepriberali, ale chudli. A to je tam vysvetlene uplne super, tak ked mate fakt zaujem schudnut, prestudujte si to :)

nedockava

ahojte, chcela by som schudnut 5kg. Myslim, ze sa stravujem celkom v pohode, ale chyba je asi ze na veceru jem dost vela peciva, resp.rozky, chlieb... Poradite mi? nechuti mi ranajkovat, tak si davam leb jogurt. A takto ked je vonku horuco, mi nechuti vobec papat, od ranajok ma chyti hlad az okolo 16.00. Prosim, poradte co ranajkovat, obedovat, vecerat, ci mozem kombinacie mäso zemiaky a pod. Co narychlejsie 5kg...

emily16

samba: mozno je problem v tom ze jes menej ale co.Pretoze niekto moze poveddat ze jedol napr. za cely den 3 taniere salatu s reznami... a teraz si da IBA jeden vacsi a nechudne.Musis to rozlisovat,Ale ak sa stravujes zdravo tak moze byt problem v pitnom prijme alebo cviceni a ak aj to robis tak neviem

anettka

Ja tiež stále bojujem so svojou váhou. Má 175 cm a 63 kg a chcem sa dostať pod 60. Ale uvedomila som si jednu vec keď som išla v sobotu so svojim mužom v aute, na semaforoch stála mladá kočka v bedrových nohaviciach a trčalo jej bruško a vizerela veľmi spokojne. ja som to ako samozrejme hnusná žena okomentovala : stiahni bruško kočka - samozrejme len v aute nie nahlas. Na čo moj manžel povedal: Prečo, veď vizerá spokojne, vôbec neuznávam aby sa baby trápili keď je spokojná tak nech je tak ako je. Prečo majú byť všetky podľa šablóny. Radšej nech má brucho von s nohavíc ako keby bola anorektička. A mne padla sánka, lebo ma dobre zahambil.

samba

uz 3mesiace drzim dietu a jem ovela menej ale vobec nechudnem pls ludia radte ja potrebujem schudnut doplavok lebo s mojou terajsou vahou sa hanbim sama predsebou

katarinna

AKo je to s vami po sviatkoch. vydržali ste držať dietu alebo ste sa utrhli. Ja sa musím priznať som jedla a dosť, ale som si dávala pozor na kombinácie, keď sladká tak len sladké nemiešala som a stal sa zázrak dnes ráno som sa vážila a nepribrala som ani gram. Tak som rada, ale aj tak som dnes jedla len jogurt, sucháre , jablko a čaj na chudnutie už 2 liter.