Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Dobry zubar v Bratislave

spilba

Prieskumnicka nie si len ty taka, tiez aj mna take veci mrzia, ja keby som mohla, ja by som sa pre inych aj rozdala a to je niekedy praveze velkou chybou, ale to je uz diskusia trosku o inom.

prieskumnicka

-vrvra- To ti dam za pravdu, tiez sa cudujem. Ale tak niekto je rad, ze vobec ma kam chodit, lebo vies ako je to v dnesnej dobe proste s doktormi. Ze je niekedy aj problem zohnat niekoho a lepsie pre niekto ako nikto. Teda ja to inak vnimam, ale mnohi ludia to maju takto. Ale kamarata som nakoniec poslala do Pearl Dental, k mojej stomatologicke nech teda vyskusa, ci ho vezme a vzala, tak ja dufam, ze som mu aspon trosku pomohla. Lebo nemam rada, ked znami alebo kamarati proste nejako trpia.

vrvra

prieskumnicka ahoj
to takýto prístup, to by som povedala aj ja, že koniec a už by som tam nešla, nechápem to ako niekto proste môže byť takýto. Viem, že na bolesť zubov sa neumiera, ale podľa mňa je to najhoršia bolesť. Tak by som očakávala, že lekár, čo najskôr bude ochotný pomôcť.

mironella

Ved najlepsie je ked takto cez znamych, lebo aspon vie z prvej ruky, ze ako to tam chodi a vsetko, to aj ja by som bola najpokojnejsia keby som si takto pozistovala. Len hold u mna to bolo trochen inak, ale teda mam to aj ja v suchu.

prieskumnicka

- hela212 - Ale aj to, ze dostanes hned na druhy den termin je super, lebo u niektorych ani to nejde. Kamarat mi akurat minuly tyzden spominal, ze ho pobolievaju stolicky, tak ze volal svojej, ze teda ho pobolievaju a sestricka do telefonu na neho ze a co akoze ona ma s tym. Reku to je teda reakcia dovidenia. Ale ze uz dlhsie premysla, ze odide niekam a po pravde sa mu ani necudujem. Tiez chcel aby som mu na moju poslala cislo.

zuzula28

katarina to na taketo veci si aj ja spominam a to je fakt, ze potom si mnohi do dospelosti nesieme so sebou nejaky blok, ktory je uplne zbytocny v konecnom dosledku ;)

katarina22

Hela to áno, keď si spomeniem, my sme ešte zo školy chodili na preventívky k zubárovi a teda to bol strach a hrôza, doktor nebol príjemný, často zvyšoval hlas a teda myslím, že deti si to nevedia odôvodniť, že má zlý deň, ale automaticky si vezmú tak, že proste toto ich čaká zakaždým a vytvoríme si k tomu taký negatívny vzťah no :/

hela212

Kamcita vacsinou ked ozaj som mala nejake bolesti alebo cosi, tak jeden den som zavolala a druhy som hned isla, tak zuby to je sice neprijemna bolest, ale neumiera sa na to, takze do toho druheho dna sa da vydrzat uplne v pohodke :)