Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Dobry zubar v Bratislave

Rimba

skus kliniku Pearl Dental v Ruzinove,mne sa velmi paci ich pristup.Vobec nerobia problem ked vidia moj strach.Naopak su velmi mili a najprv mi vsetko vysvetlia,upokoja ma a zatial som to vzdy zvladla

evicka51

Viem Vam odporucit MUDr. Borsku Lindu. Ambulanciu ma na poliklinike v Ruzinove. Je to velmi mila s hlavne pedantna doktorka, ktora vzdy vsetko vysvetli. Viem o com hovorim....mala som taky strach,ze som nebola 15 rokov uzubara. Sestra mi dala na Vianoce "darcek",ze mi u nich preplati prve osetrenie;) tak som sa nechals presvedcit. Doktorka mi dovolila mat pocas osetrenis v usiach sluchadla s hudbou a odporucila mi liekovu predikaciu - dala som si 30 min pred osetrenim Lexaurin a vsetko islo vyborne. Trocha som sa bala aj druhykrat ,ale rovnako dobra skusenost. Ma este jednu kolegynu,ktora s nou robi. Cislo do ambulancie je 02/48279622

joro

Tiež som mal strach zo zubára omdlieval som ale vždy až po zákroku,až kým som našiel piateho dobrého skús dr.Fábry 0903440741 ordinuje v Slovnafte ale berie aj z vonku držim palce a skus pri tom na niečo ine pekne napr.sex