Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Dobry zubar v Bratislave

malanynka

vvendy mne ju spominala sestra, ta tam chodi. davala si robit korunky. bola rada, ze sa k nim dostala, lebo inde boli dlhe cakacky.

vvendy

my sme sa rozhodli ísť na kliniku smart dental. tam sa nám pekne venujú. majú aj súkromné parkovanie a krásne priestory. dlho sme niečo hľadali, kde by sme sa cítili dobre, ale aj neboli prekvapení pri platení.

Koliesova

ahoj, aj si niekoho z nich bol vyskusat? hladam niekoho overeneho pre mojich rodicov, nech ich tam oboch vozim spolu. ocino by isiel komukolvek, ten s tym problem nema, ale mamina je iny pripad. aj z obycajnej preventivky ma neskutocnu paniku.

mimila

kazdy sme nejaky, je to normalne, ja tiez som sa viac zacala sebe a svojmu zdraviu venovat az vo vyssom veku, ked som uz zarabala a mohla som si dovolit aj lepsiu starostlivost, ale uvedomujem si to, ze som to zo zaciatku zanedbala, ale uz to nechcem dalej tak robit :)

mironella

Sinka, ale ked sa chodi pravidelne, raz za rok, tak vela veci sa da vcas podchytit, ze sa s nimi da nieco robit, mam kamaratku, co niekedy aj odvolala termin, kedy jej mal doktor nieco robit. A potom lamentovala, ze ma bolesti. Tak to mi proste hlava neberie. Ved proste bud sa staram o tie zuby ako treba alebo nelamentujem.

kamcika

No keď ono to záleží aj od toho, že koľko má zubár roboty, koľko má pacientov a jedno s druhým, koľko času si vyhradí proste, no ťažko nad tým polemizovať. Treba si nájsť niekoho kto proste ti bude vyhovovať.

sinka

veva tak preventivna prehliadka by mala byt hlavne o tom, ze sa ti venuje a vsetko pozrie, lebo to staci chvilka nepozornosti a moze zubar prehliadnut nejaku vec, z ktorej zanedlho moze byt problem.

Domka24

Kočky je zbytočné to riešiť, trápiť sa s tým, mal by doktor robiť tak aby bolo dobre...ale teda ja keď som menila som bola rada, že som si našla mladšiu doktorku...lebo predsa aj iné skúsenosti, všetko napreduje a to aj čo sa týka technológie vyhotovenia koruniek a takýto vecí...