Ahojte, hladam nejakeho dobreho zubara v Bratislave. Mam z nich panicky strach. Neviete niekto poradit?
Dobry zubar v Bratislave
vvendy mne ju spominala sestra, ta tam chodi. davala si robit korunky. bola rada, ze sa k nim dostala, lebo inde boli dlhe cakacky.
my sme sa rozhodli ísť na kliniku smart dental. tam sa nám pekne venujú. majú aj súkromné parkovanie a krásne priestory. dlho sme niečo hľadali, kde by sme sa cítili dobre, ale aj neboli prekvapení pri platení.
Ahoj, ja by som ti poradila zubára na poliklinike procare vlčie hrdlo www.procare.sk
kazdy sme nejaky, je to normalne, ja tiez som sa viac zacala sebe a svojmu zdraviu venovat az vo vyssom veku, ked som uz zarabala a mohla som si dovolit aj lepsiu starostlivost, ale uvedomujem si to, ze som to zo zaciatku zanedbala, ale uz to nechcem dalej tak robit :)
*Mironella*
Neviem ako takto jeden dospelý človek môže k tomu pristupovať...Tak ľahkovážne...
Sinka, ale ked sa chodi pravidelne, raz za rok, tak vela veci sa da vcas podchytit, ze sa s nimi da nieco robit, mam kamaratku, co niekedy aj odvolala termin, kedy jej mal doktor nieco robit. A potom lamentovala, ze ma bolesti. Tak to mi proste hlava neberie. Ved proste bud sa staram o tie zuby ako treba alebo nelamentujem.
No keď ono to záleží aj od toho, že koľko má zubár roboty, koľko má pacientov a jedno s druhým, koľko času si vyhradí proste, no ťažko nad tým polemizovať. Treba si nájsť niekoho kto proste ti bude vyhovovať.
veva tak preventivna prehliadka by mala byt hlavne o tom, ze sa ti venuje a vsetko pozrie, lebo to staci chvilka nepozornosti a moze zubar prehliadnut nejaku vec, z ktorej zanedlho moze byt problem.
Kočky je zbytočné to riešiť, trápiť sa s tým, mal by doktor robiť tak aby bolo dobre...ale teda ja keď som menila som bola rada, že som si našla mladšiu doktorku...lebo predsa aj iné skúsenosti, všetko napreduje a to aj čo sa týka technológie vyhotovenia koruniek a takýto vecí...