Dobry zubar v Bratislave

mimila

kazdy sme nejaky, je to normalne, ja tiez som sa viac zacala sebe a svojmu zdraviu venovat az vo vyssom veku, ked som uz zarabala a mohla som si dovolit aj lepsiu starostlivost, ale uvedomujem si to, ze som to zo zaciatku zanedbala, ale uz to nechcem dalej tak robit :)

mironella

Sinka, ale ked sa chodi pravidelne, raz za rok, tak vela veci sa da vcas podchytit, ze sa s nimi da nieco robit, mam kamaratku, co niekedy aj odvolala termin, kedy jej mal doktor nieco robit. A potom lamentovala, ze ma bolesti. Tak to mi proste hlava neberie. Ved proste bud sa staram o tie zuby ako treba alebo nelamentujem.

kamcika

No keď ono to záleží aj od toho, že koľko má zubár roboty, koľko má pacientov a jedno s druhým, koľko času si vyhradí proste, no ťažko nad tým polemizovať. Treba si nájsť niekoho kto proste ti bude vyhovovať.

sinka

veva tak preventivna prehliadka by mala byt hlavne o tom, ze sa ti venuje a vsetko pozrie, lebo to staci chvilka nepozornosti a moze zubar prehliadnut nejaku vec, z ktorej zanedlho moze byt problem.

Domka24

Kočky je zbytočné to riešiť, trápiť sa s tým, mal by doktor robiť tak aby bolo dobre...ale teda ja keď som menila som bola rada, že som si našla mladšiu doktorku...lebo predsa aj iné skúsenosti, všetko napreduje a to aj čo sa týka technológie vyhotovenia koruniek a takýto vecí...

lorQa

Myslím, že práve o tom je to, že nemohol vidieť dokopy nič a to je zásadný problém, potom sa mohli problémy aj nakopiť za dlhší čas.

lujziara

Veva, lenže čo akože mohol vidieť, keď len z rýchlika? To keď si mala nejaký problém, tak ako ti to robil na rýchlo?

veva36

no len uznaj, ze je to velka skoda a nik iny na to nedoplaca len my, bezni ludia bohuzial no, aj u mna toto co si napisala bol proste dovod na to aby som zmenila osetrujuceho stomatologa, momentalne chodim do Pearl Dental a to je o inom ako u minuleho. to uz len ta preventivna prehliadka bola o inom, kedysi som bola zvyknuta len na take rychle prezretie zubov, jak z rychlika a ked som zacala chodit k tejto co chodim, tak to proste pekne zub po zube.

hamula

Sklaninka, čo v takom prípade? No nič, len zmeniť toho ošetrujúceho doktora, mňa presne toto prinútilo hľadať si proste niekoho iného, lebo u štátnych mnohých je to tak, že čo najviac pacientov vybaviť a nevenujú toľko času koľko by si vyžadoval.