Ahojte, hladam nejakeho dobreho zubara v Bratislave. Mam z nich panicky strach. Neviete niekto poradit?
Dobry zubar v Bratislave
pre mna je dolezity pristup, kedze nezmasam zubarov, teda lepsie povedane mam z nich doslova panicky strach. som ten typ, ktoremu musi zubar povedat krok za krokom, co mu bude vlastne robit. nastastie som sa cez odporucania dostala k Pearl Dentalu, kde idu na mna po mojom :) nepoviem, ze nemavam este tie svoje pocity, no nie su uz take hrozne ako boli kedysi
strakino a kam prosim ta chodis teraz. ja mam horzny problem s korunkami a nenasla som zubara, ktory by sa do mojho problemu chcel nejak pustat
petraska97022 - niekedy asi ani nejde o cas ale o kvalitu. ja som sa tiez riadil na zaciatku hlupostami az pokial som sa dostal tam, kde som teraz
katarina vraj vsetko zalezi od zubara - niekde cakas aj tyzden, aj viac, ale niekde nie, niekde ti to urobia uz aj na pockanie, len asi je lepsie sa vopred na to informovat, kde to ako robia aby si vedela uz na zaciatku :)
Dievcata tak ked vas zaujimaju tie moje korunky tak vam o tom napisem :) Korunky mi robila pani zubarka v Pearl Dental, tam som najskor absolvovala aj konzultaciu ohladne zubkov, aby mi vedela povedat, co bude potrebne urobit, co to bude obnasat a aj to ako dlho to vsetko bude trvat :) No nastastie kedze oni pouzivaju v ambulancii najnovsie moznosti, technologie, tak aj na korunky som necakala dlho, ale bolo to na pockanie :)
Adellline toto by som aj ja rada počula, či dlho čakala, lebo čo viem, tak niekde sa aj niekoľko dní aj týždňov čaká a neviem ako človek funguje počas tej doby, kým musí čakať. Šak to čakanie musí byť jak čakanie na Godota, nie? :)
Nutne to nie je, ved si dospela, svojpravna tak hadam vies, co je potrebne, co nie. Aspon z tvojho pohladu. Tak u mojej zubarky taka ta prehliadka preventivna v tehotenstve vychadza 20€, ale samozrejme, ze co ambulancia, to moze byt kludne aj ina cena, aj vyssia ;)
veva36 tak to je úplne zbytočná otázka, pretože KAŽDÁ súkromná zubná ambulancia má SVOJ vlastný cenník.
dia este jedna vec mi napadla, mohla by si mi napisat ako asi sa pohybuje prehliadka u zubara v tehotenstve? ked by islo o sukromnu ambulanciu a nie o statnu? toto mi este napadlo, ze som sa zabudla opytat :)