Prosím vás poraďte mi, mám taký problém že som štíhlej postavy priam až neuveriteľne peknej len tie nohy ma trápia ... mam veľmi tlusté stehná.A neviem ako ďalej cem ich mať veľmi štíhle.Diky za odpoveďe....
Ako schudnut na nohach, hlavne stehna?
mne pomohla tabata a body wraps zabaly a tie asi hlavne nakolko po tretej procedure som mala o dva centimetre zo stehien menej
ja robím insanity už 3 týždne a už vidím výsledky ! Zmizlo mi 30% celulitídy, vnútorné stehná sú vyformovaná, zadok tiež - super !!! len vydržať :)
Skuste intervalovy trening s nazvom Insanity Beachbody. Je to riadne tvrda makacka ale vysledky su skvele :) urcite aj pre vase stehna
ja mam tiez stehna velke...a pritom brucho ploske aj prsia pekne...na stehna mi pomohol beh a cviky tzv.zdvihacky. o polovicu su uz uzsie
Skuste intervalovy trening s nazvom Insanity Beachbody. Je to riadne tvrda makacka ale vysledky su skvele :) urcite aj pre vase stehna
ahojky...ja mám tiež peknú postavu...len mám tučné stehná:(:/
porad te mi ako mam schudnut na stehnach a na litku
ja beham po schodoch je to makacka spalis pri tom aj vela kj ,behavam 35minut
to je genetika,s tym nic nespravis,chudne sa cvicenim rovnomerne z celeho tela
prosím vás poraďte mi čo mám robiť,mám dosť hrubé lýtka...zato stehná sú práweže pekné dosť chudé,s tými som spokojná,ale tie lýtka mám hrozné :( cez leto sa hanbím nosiť krátke nohavice,ísť na kúpalisko a podobne...prosím poraďte mi,čo by mi mohlo aspoň trochu pomôcť na schudnutie lýtiek.ďakujem