Prosím vás poraďte mi, mám taký problém že som štíhlej postavy priam až neuveriteľne peknej len tie nohy ma trápia ... mam veľmi tlusté stehná.A neviem ako ďalej cem ich mať veľmi štíhle.Diky za odpoveďe....
Ako schudnut na nohach, hlavne stehna?
kup si bicykel www.cyklospeciality.sk a uvidiš, že sa ti podari schudnut a nielen na nohách
Tabletky na chudnutie - nplink.net ja berem uz Garcinia viac ako mesiac…schudla som viac ako 10kg.
Základ je urobiť si z toho pravidelnosť, bez nej to nejde!
Podla mna je uplne jedno, ako sa hybes. Hlavne, ze sa hybes casto a pravidelne. A samozrejme obmedzit to jedlo, bez toho sa clovek nepohne jednoducho.
Alicazazrak..Zaklad je pohyb..Povedala by som, ze vlastne akykolvek..
bicykel, kolobežka a behanie
Skús kolobežku, je to teraz veľká zábava, jednoduchý a praktický dopravný prostriedok a hlavne super aj a pohyb a nohy tam najviac precvičíš, takže super podľa mňa, pre deti aj dospelých odporúčam.
Ja som si kúpila super kolobežku na cyklospeciality.sk a konečne si až tak nemusím dávať pozor na stravu. Zbožňujem jesť a pravidelným pohybom aspoň spálim prebytočné kalórie.
Ja som si kúpila super kolobežku na cyklospeciality.sk a konečne si až tak nemusím dávať pozor na stravu. Zbožňujem jesť a pravidelným pohybom aspoň spálim prebytočné kalórie.