Prosím vás poraďte mi, mám taký problém že som štíhlej postavy priam až neuveriteľne peknej len tie nohy ma trápia ... mam veľmi tlusté stehná.A neviem ako ďalej cem ich mať veľmi štíhle.Diky za odpoveďe....
Ako schudnut na nohach, hlavne stehna?
Vyskúšaj pravidelne kolobežkovať. Je to zároveň aj zábava:-)
na formovanie tela treba ist podla mna opatrne, tam bude najlepsie asi kardio, pri ktorom sa teda nebude moc naberat svalova hmota
tak ono mozno ked sa chce schudnut z noh tak necvicit alebo nerobit sport ktory je prave zamerany na zvacsovanie svalstva. lebo aj tym posobia tie nohy vacsie.
s tymi tabletkami sa daleko nedostanes, to je podla mna cele len taky blud, ktorym balamutia ludi
Tabletky na chudnutie - tonzes.com ja berem uz Acai Berry viac ako mesiac…schudla som viac ako 10kg.
to ma tiez zaujimalo ze kolobezka, to sa da ako? ved tam sa len odrazas jednou nohou a druhou stojis.
cviky, pripadne nejake procedury, strava :) nic viac nic menej podla v tom nie je, akoze ak je genetika silnejsia tak jasne ze to treba podporit nejakymi zakrokmi.
Noo tak dajú sa nájsť aj videá na nete, ktoré sú zamerané len na určité partie, vyskúšaj.
kolobežka je na stehna, zadok a bicykel je vačšinou na nohy
Skúste pravidelne bicyklovať, kolobežkovať, behať, korčuľovať, niečo si z toho vyberte, čo vás bude baviť a kilá pôjdu dolu.