Nerozmyslas logicky.
Wobeznym sa ma uzivat tak, aby tam to crevo bolo prazdne. Samozrejme 2 hodiny po jedle je blbost, lebo tam to jedlo este bude v zaludku. Cize nalacno rano, a podobne. Ty vlastne nasilu vyrabas problem, kde nieje.
Dalsia vec, ani nevies ako funguje pankreas. To, ze pankreas si moze oddychnut, je naopak prospesne, pretoze aj podla vedeckych zdrojov, sa doslo na to, ze akoby mal urcitu zasobu "paliva" na cely zivot, takze cim viac sa setri tym lepsie. Vyroba enzymov je velmi narocna.
Tie enzymi (uz sa mi to nechce menit, zvykol som si to pisat takto), ktore vyraba na travenie potravy, vyrobi uz ked je potrava v zaludku, telo zanalyzuje priblizne zlozenie tukov, bielkovin a sacharidov, a podla toho vyrobi mnozstvo. A potom ich vyluci na to vo dvanastniku. A to nijak neovplyvni tabletka wobenzymu.
A ked sa zje spolu s jedlom, tak sa vacsinou pouzije na travenie potravy v crevach, co je ale skoda, lebo nato je pridraha, a je urcena na to,aby sa vstrebali do creva, alebo cistili crevo ked je prazdne, od usadenin, atd... a inak taky bromelin si telo nevyrobi, a ten je tam tiez, ten urobi pracu vzdy a ani neznizuje nijak cinnost pankreasu.
Cize, ked to zosumarizujem, pises nezmysly zase. A rozmyslas nelogicky. Jedina negativna vec na wobenzyme, je jeho cena, ale opat z toho zle vyjdu lekari a farma, ktoru tu premrstenu cenu nastavili, aby parazitovali na ludoch. V biznise alternativych doplnkov, su podobne ucinne enzymi a 2-3x lacnejsie. S cenou wobenzymu nesuhlasim, pisal som to uz viac krat, ale suhlasim, ze ten eznym je ucinny, da sa kritizovat len jeho cena, nie ucinok.